TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yine Mi Saat Aldın? Sorusuna Ne Cevap Verilir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Re:

Mesaj moy » 13 Nis 2020, 15:50

fsenturk yazdı:
azizkaya yazdı:Takasladım. Konuyu hemen kapatıyor.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diğer saati hiç takmamanız gerekiyor bu taktirde.

Onu gördüğü zaman, takastan geri geldi dersiniz oldu bitti. Fazla dert etmeyin kendinize hayat kısa o saati al :lol: :lol: :lol:
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Re: "Yine mi saat aldın?" sorusuna ne cevap verilir?

Mesaj azizkaya » 13 Nis 2020, 15:58

moy yazdı:
fsenturk yazdı:
azizkaya yazdı:Takasladım. Konuyu hemen kapatıyor.

Diğer saati hiç takmamanız gerekiyor bu taktirde.

Onu gördüğü zaman, takastan geri geldi dersiniz oldu bitti. Fazla dert etmeyin kendinize hayat kısa o saati al [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ha ha.

Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

Mesaj mturann » 13 Nis 2020, 16:11

:)
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj ekdellal » 13 Nis 2020, 16:19

moy yazdı:Eşim hiç karışmaz. Eğerki karışırsa Ona, seninde hem tek taşın hem 5 taşın hem tam turun var derim konuyu kapatırım [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Babamında 4-5 farklı marka saati olduğundan dolayı o da karışmaz sağolsun. Fakat bende elimdeki saatleri azaltmadan yeni saat almam gibi geliyor.
Aynen bizim hatun da karışmaz. Hatta almam için cesaretlendirir, zira boşta duran paranın bilimum akraba-ı talukata bir sebeple borç verileceğini, onların da hatırı sayılır bir kısmının "aldığını buldum sanacağını" veya fi tarihinde sakız-şeker parası olacak şekilde geri ödeyeceğini bildiği için. Diğer kuvvetli bir argüman da, kendi ayağına sıkmamak yani kallavi bir tektaşı olmasına rağmen, 5taş ve tamtur isteklerine olan kapıyı kapatmamak için [emoji23]
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Re:

Mesaj fsenturk » 13 Nis 2020, 16:45

ekdellal yazdı:
moy yazdı:Eşim hiç karışmaz. Eğerki karışırsa Ona, seninde hem tek taşın hem 5 taşın hem tam turun var derim konuyu kapatırım [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Babamında 4-5 farklı marka saati olduğundan dolayı o da karışmaz sağolsun. Fakat bende elimdeki saatleri azaltmadan yeni saat almam gibi geliyor.
Aynen bizim hatun da karışmaz. Hatta almam için cesaretlendirir, zira boşta duran paranın bilimum akraba-ı talukata bir sebeple borç verileceğini, onların da hatırı sayılır bir kısmının "aldığını buldum sanacağını" veya fi tarihinde sakız-şeker parası olacak şekilde geri ödeyeceğini bildiği için. Diğer kuvvetli bir argüman da, kendi ayağına sıkmamak yani kallavi bir tektaşı olmasına rağmen, 5taş ve tamtur isteklerine olan kapıyı kapatmamak için [emoji23]

Saatin birini o mantıkla almıştım aslında eşime. Yani "baaak bu sanaaaa.. Bu da banaaaa..." diye ciciş ciciş hareketler yapmak zorunda kalmıştım. Hiç de yakıştıramamıştım kendime o halimi :D

Anlaşılan en güzel yöntem bu olsa gerek. Yani önce eşine bir hediye al eş zamanlı da kendine aldığın saati göster.. Masraf 2 ye katlanıyor gerçi o zaman. Yaa bazen saat tanıtımı yapan instagram fenomeni olsaydım da saat firmaları bana tanıtımını yapmam için saat gönderecek olsalardı, ben de "tanıtımı yaparım ama saati geri vermem benim olur ona göre" deseydim diyorum :D :D :D
Kullanıcı avatarı
fsenturk

Mesaj gozdentunay » 13 Nis 2020, 17:55

danGerfuLL yazdı:Vardi da uzun zamandir takmiyordum. Ozlemisim. [emoji4]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji106]mantıklı[emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj SelAc » 13 Nis 2020, 17:59

Yeni saat aldığımı gören birine (eşim hariç) "İçkim yok, kumarım yok be abi! Bir tek saatimizde olsun." diyerek işi geyiğe vurup geçiştiriyorum. :D Hayati ihtiyaçlar dışında alınan herşey lüks değil mi zaten? Kimsenin lüksü beni ilgilendirmediği gibi benim lüksüm de kimseyi ilgilendirmiyor. Genelde çevremdekiler beş yıl sonra çöp olacak bir telefona dünya bir para verdiğinden, saatlerim hakkında yorum yapma cüretini bir defadan fazla gösteremiyorlar.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj danGerfuLL » 13 Nis 2020, 18:31

fsenturk yazdı:
danGerfuLL yazdı:Vardi da uzun zamandir takmiyordum. Ozlemisim. [emoji4]

Eşinize veya Anne Babanıza ne cevap verirsiniz? Aslında o saatin önceden olmadığını, yeni aldığınızı bilen birine yani.. Asıl soru buydu aslında. Yoksa dışarıdaki insana "Sana ne ulan ister alırım ister satarım" der geçersiniz :D :D
Tasin kac tane oldugunu sayan kadin gozu, saatin kadraninin rengini ya da kadranindaki gostergeleri gormuyor. :) Tecrubeyle sabit. Ha saat asiri farkli olur onu anlarlar.

Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 225 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners