TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2 Model Arasında Kaldım / Seiko SNZF15 - SKX009J1

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2 model arasında kaldım (SEIKO SNZF15 - SKX009J1)

Mesaj msbbsm » 03 Mar 2020, 11:15

ekdellal yazdı:Saati beğendiysen yapıştır geç hocam gg'den. Sıkıntı olmaz. %98 olumlu yorumları var satıcının, olmadı iade imkânı da var. Axess kredi kartına 75₺ de chippara var. Ha ben sxk serisine 2k ₺ verir miyim, asla vermem. Saatte elle kurma ve saniye durdurma yok, fanı çok ama ben tipini de hiç beğenmiyorum. Kolay gelsin.

Aynen hocam öyle yaptım gittigidiyorda kazananlar klübü diye bir şey çıktı şansıma 1990 tl'den 1830 tl ye düşüyordu. 75 TL de bonus verdi geldi 1750 tl' ye almış oldum.

İyi fiyat bence 2.eller o fiyata satılıyor malum sitelerde.
Kullanıcı avatarı
msbbsm

Mesaj seastar1000 » 05 Mar 2020, 10:03

msbbsm yazdı:
seastar1000 yazdı:İkiside birbirinden güzel saatler mekanizmaları aynı ikisinide modlayabilirsiniz yani safir cam seramik bezel üst kalibre makine vs
Hangisini isterseniz alın derim skx de tepe vidalı olup urchin de vidalı değıldır bu ozellik e dikkat edın

Tepe vidalı olunca ne oluyor acaba? Su geçirmezliğe katkısı oluyordu sanki diye hatırlıyorum ama. Peki sizce tek saat'ten skx k serisini mi almalı jomashop'tan j olan japan ürettimi mi? Değecek bir farkı var mıdır?

Valla ben iki saatide kullandım skx biraz daha buyuk ve biraz daha ağır geldi bana
Ben olsam şunu alırım diyemem size zevkinize kalmış
Saat tamamiyle zevk işi bence yoksa hepsinin işlevi aynı
Skx bayağı medyatik bir saat filmlerde medyada vs çokca rast gelebileceğınız bir saat
Kullanıcı avatarı
seastar1000

Mesaj brrrs » 10 Mar 2020, 12:22

msbbsm yazdı:
ekdellal yazdı:Saati beğendiysen yapıştır geç hocam gg'den. Sıkıntı olmaz. %98 olumlu yorumları var satıcının, olmadı iade imkânı da var. Axess kredi kartına 75₺ de chippara var. Ha ben sxk serisine 2k ₺ verir miyim, asla vermem. Saatte elle kurma ve saniye durdurma yok, fanı çok ama ben tipini de hiç beğenmiyorum. Kolay gelsin.

Aynen hocam öyle yaptım gittigidiyorda kazananlar klübü diye bir şey çıktı şansıma 1990 tl'den 1830 tl ye düşüyordu. 75 TL de bonus verdi geldi 1750 tl' ye almış oldum.

Merhaba, Tek saat satıcısından aldığınız saatte sıkıntı çıktı mı, garanti belgesi vs. olarak.
Kullanıcı avatarı
brrrs

Mesaj msbbsm » 26 Mar 2020, 22:21

brrrs yazdı:
msbbsm yazdı:

Merhaba, Tek saat satıcısından aldığınız saatte sıkıntı çıktı mı, garanti belgesi vs. olarak.

Selamlar hiç bir sıkıntı çıkmadı her şeyiyle sorunsuzdu alışveriş.Saat harika en kısa sürede resim atarım buraya
Kullanıcı avatarı
msbbsm

Mesaj msbbsm » 27 Mar 2020, 14:11

brrrs yazdı:
msbbsm yazdı:

Buyrun resimler

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
msbbsm

Re: 2 Model Arasında Kaldım / Seiko SNZF15 - SKX009J1

Mesaj Orhanate » 27 Tem 2021, 00:17

Hocam saatten memnun musunuz. Teksaaten bende bir seiko beğendim ama internette çok kötü yorumlar okudum sahte sattığı ile ilgili herhangibir sorun yaşadınız mı acaba
Kullanıcı avatarı
Orhanate

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: frankcastle ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners