Ankthas yazdı:cihanmert yazdı:Le petit zorluda denedim kasa olarak biraz küçük geldi açıkçası. Yoksa IWC de birebir denemeden once kadran rengi olarak en beğendiğim modeldi. Benim sunduğum IWC 46 mm benim açımdan ideal büyüklük. Tabi her iki modelin teknik detaylarınıda merak ediyorum. Çesitli yorumlar okudum her iki markaya dair ancak forumun yönlendirmesi benim için daha dikkate değer.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Petit Prince küçük mü geldi? Hocam fotoğraf var mı denemenizin? Cidden çok merak ettim, çünkü eğer yukardaki Zenith pilot fotoğrafındaki sizin bileğinizse mesela Zenith baya büyük gelmiş o bileğe boynuzlardan taşmış. Bu durumda Petit Prince'in de küçük geleceğini hiç sanmıyorum. Hatta genel olarak öyle bir saatin hiçbir bileğe küçük geleceğini sanmıyorum.
Hocam Zenith resmindeki bilek bana ait değil forumda satışta kullanılan resim ancak benim bileğimdede hemen hemen aynı tarzda duruyor. Küçük gelmesinden kastım ben şahsi olarak biraz daha büyük saat seviyorum. Belkide sıkça büyük çaplı saat kullandığım için göz aşinalığıda olabilir. Le Petit ilk denediğimde ( ki o gün kolumda zenith vardı etklilenmiş olabilirim ) çep olarak çok küçük göründü gözüme. IWC Pilot denediğimde ki oda 46 mm daha tatmin edici gelmişti. Yani kısacası bendeki sorun birazda algısal. Alışkanlıktan ötürü küçük saate ısınamıyorum :-(