TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Düğün hediyesi saat seçmem lazım 10.000TL bütçe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Düğün hediyesi saat seçmem lazım 10.000TL bütçe

Mesaj Ankthas » 29 May 2019, 21:38

moy yazdı:Belki karşı taraf demiştir 10.000 bütçeye kadar bir saat begen hediye alacagiz diye
Misal benim arkadaşımın ailesi (kız tarafı) multi brand saat satan bir mazadan 5-6 faklı çeşit saat seçmiş farklı markalardan farklı tarzlardan
(UN,Omeg,zenith,bretling ) Şu mağazaya gidip istediğini keyfine göre seç gönlüne göre olsun demişlerdi
Benim saatimi eşim kendi ailesi ile gidip benim saat aldığım yerden almışlardı ( ad soyad bilgi verip önceki alışveriş faturalarına bakıp o o tarz bir saat almışlardı)

Bu arkadaşınızın eşinin kızkardeşi falan var mıdır ya? :lol:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj justaguy » 29 May 2019, 21:47

moy yazdı:Belki karşı taraf demiştir 10.000 bütçeye kadar bir saat begen hediye alacagiz diye
Misal benim arkadaşımın ailesi (kız tarafı) multi brand saat satan bir mazadan 5-6 faklı çeşit saat seçmiş farklı markalardan farklı tarzlardan
(UN,Omeg,zenith,bretling ) Şu mağazaya gidip istediğini keyfine göre seç gönlüne göre olsun demişlerdi
Benim saatimi eşim kendi ailesi ile gidip benim saat aldığım yerden almışlardı ( ad soyad bilgi verip önceki alışveriş faturalarına bakıp o o tarz bir saat almışlardı)

Ne güzel :lol:
Kullanıcı avatarı
justaguy

Mesaj Ufkynl » 29 May 2019, 21:59

moy yazdı:Merhaba öncelikle evlilik süreciniz hayırlı olsun aynı zamanda allah sabır versin.Günlerce sürecek kavgalara itiş kakışa kendinizi ve sinirlerinizi şimdiden hazırlayın.Unutmadan evin eksiği hiç bir zaman bitmez biraz rahat olun.
Otomatik bir saat almanız hem sizi hemde sizden sonra kullancak çoçuğunuzu mutlu eder.
Morice, day date modelini önermek için girdim başlığa tam bir damat saati. Bu arada Oris,longines, radyo gibi markalarada bir göz gezdirin.
Eğer gönlünüzde bir saat varsa ve bütçesi 10.000 den fazla ise aradaki farkı siz tamamlayarak çaktırmadan işi bitirebilirsiniz.
ikinci bir tavsiyem ise hiç evlilik işlerine girmeyip söz nişan kına nikah balayı gibi aktivitelere boşa harcıyacağınız paralar ile çok güzel saatler alıp rotasyonlu kullanıp sonra onları satıp yeni saatler alıp işi ticarete dökebilirsiniz.
Bunu size 6 senelik evli 2 cocuk babası olarak yazıyorum
Moy dostum darlanmis bu ara :)
Evlilik esaret doğru. fakat nietzche nin tabiri ile bir çocuğun büyümesi için gerekli en güzel bahçe.
Herkesin yuvasına güzellikler sağlıklar dilerim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj brscn » 29 May 2019, 22:05

Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ediyorum konuya kısa bir açıklama getireyim karşı taraf bana 20000 TL dedi ama ben Max 10000 diyorum. Bugüne kadar ki en pahalı saatim 1500 TL iken 20000 TL lik bi saat takacak kol yok bende. 30 yaşındayım şirket sahibiyim ama şu aşamada o düzeyde bir saat tasiyabilecegime inanmıyorum.

Belki yanlış düşünüyorum ama bir saati kolunuza takmakla is bitmiyor asıl önemli olan o saati kariyerinizle hayat tarzinizla tasiyabilmek. Linç etmeyin lütfen ben tavsiye almaya geldim :)
Kullanıcı avatarı
brscn

Mesaj argn » 29 May 2019, 22:27

Evlilik kararınız hayırlı olsun! Tebrik ederim, 10.000 bandını biraz aşabilir , ama üstünū ben tamam larim derseniz ben size longines record tavsiye ederim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
argn

Mesaj raven » 30 May 2019, 00:44

Rado Captain Cook bence çok şık olur. Her tür kordonla kullanılabiliyor.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Mandos » 30 May 2019, 09:28

Ankthas yazdı:Otomatik(daha doğrusu mekanik) saatlerin periyodik bakımını(ortalama 5 sene) aksatmadan yaptığınız sürece çocuğunuza değil çocuğunuzun torununa bile miras bırakabilirsiniz. Çoğu quartz saat için aynısını söylemek zor. Benim tavsiyelerim:

Maurice Lacroix - Aikon Automatic:

https://www.saattaki.com/maurice-lacroix-ml-ai6008ss002430-1-erkek-kol-saati

Resim

ya da Longines - Flagship Heritage:

https://www.tevfikaydin.com.tr/tr/longines-flagship-heritage-kol-saati-21164.html

Resim

Longines harika canlı da görmüştüm. :champ:
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj cagatay1903 » 30 May 2019, 10:01

Ankthas yazdı:Otomatik(daha doğrusu mekanik) saatlerin periyodik bakımını(ortalama 5 sene) aksatmadan yaptığınız sürece çocuğunuza değil çocuğunuzun torununa bile miras bırakabilirsiniz. Çoğu quartz saat için aynısını söylemek zor. Benim tavsiyelerim:

Maurice Lacroix - Aikon Automatic:

https://www.saattaki.com/maurice-lacroix-ml-ai6008ss002430-1-erkek-kol-saati

Resim

ya da Longines - Flagship Heritage:

https://www.tevfikaydin.com.tr/tr/longines-flagship-heritage-kol-saati-21164.html

Resim

Tebrik ederim. Fiyat bandını belirlediyseniz çok aşmayın derim. Buradaki iki tavsiye nokta atışı olmuş ve çok yerindeler.

İki saatte her türlü giyime uygun görünüyor. Ek olarak Longines Legend Diver bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fizisyen ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners