Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Konu güzel ama bunun cevabı değişken olacaktır. Saatine göre değişir tabi deri kordon çok şık ve yumuşak bir kullanım sağlasada ter ve suya karşı naparsan yap dirençsiz olacaktır. Çelik ise bildiğin çelik işte ne olur ona. Ama bence mesh bilezikte çok hoş...
Toza suya kire neme tere karşı çelik hep galip gelecektir.... Ben oyumu çelikten yana kullandım
Panerai deri Rolex çelik ile kullanılıyor genel olarak ama ben alternatifli saatleri kastederek sordum.Örneğin forumun favori saati Carrera Chronograph gibi farklı olarak kullanılabilecek saatler yani
Frax, bende maalesef kişiden kişiye değişir. Dikkat saatten saate demedim kişiden kişiye dedim. Gerçek bir deri kayışın verdiği zevki ve optik asaleti çelik bilezik ile yakalamak zor. Ancak, eğer kol terliyorsa yada kullanım şartları uygun değilse zorlamanın da bir anlamı yok.
Benim şahsi tercihim her zaman çelik bileziktir. Nedeni de kolda çok daha rahat taşınır olması. Kullanım konforunun yüksekliği ve dayanıklılığı.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Çelik. Halkalardaki parça sayısının fazla olması tercih nedenidir. Üç parçalı çelik bileziklerden hoşlanmıyorum. "Polemik"in aksine hasır bilezikleri beğeniyor ve deri'ye en yakın seçenek olarak görüyorum.