Cres yazdı:Ben de askere giderken götürmek amacıyla bir tane f91w almak istiyorum. Biraz bakındım Casio’nun Türkiye distribütörlüğünü Ersa Saat yapıyor galiba. Sitelerinde 100 TL’ye yakın bir fiyatı vardı. Fakat Hepsiburada’da şu an bir satıcı 48 TL’ye satıyor. Bu saatlerde de sahteler olduğunu söylüyorlar. O yüzden distribütöründen yarı yarıya daha ucuz olan bu saat hakkında biraz şüphe ettim. Distribütörüyle arasında bu kadar fiyat farkı olması normal midir?
Orijinal olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mıdır? Eğer orijinal ise hemen bir tane sipariş etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben sirkeciden 40-45 lira arası bir fiyata aldım 2-3 ay önce. Garanti belgesi vs. dahi kutu içerisindeydi. 100 lira uçuk bir fiyat diye düşünüyorum. Amazonda 11 dolar civarı fiyatı. Hepsiburada da ki saat tahminimce orjinaldir. Hem orjinallerinde ışık yakma tuşuna basılı tutunca CASİO yazıyor diye okumuştum bazı sitelerde. Denediğimde CASIO yazısını gördüm. Birde alarm modunda sağ taraftaki tuşa basılı tutunca alarm çalmaya başlıyor. Bu testleri yaparsınız yüksek ihtimalle olumlu sonuç alırsınız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi