TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aydın Saat Garanti Problemi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aydın Saat Garanti Problemi

Mesaj justaguy » 29 Ağu 2018, 15:15

smhhhh yazdı:
Skywalker87 yazdı:Şaşırmadım 700₺ iyi fiyat vermişler, şu zamana kadar garantinin hiç bir hayrını görmedim ne saatte ne elektronik cihazlarda, hatta çoğu zaman başıma bela oldu sizin yaşadığınız durum gibi [emoji16] şaka bir yana Seiko'ya mail atın aynı burada anlattığınız gibi sizden 700₺ talep edildiğini, detaylı bir şekilde mailde anlatın fotoğraflarıda ekliyerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüketici heyetine bugün istenilen evrakları bıraktım ve açıklamamı yaptım. 3 ay içinde dönüş yapacaklar. Büyük iht. saat bilirkişiye gidecek ve karar verilecek. Peşindeyim, para iadesi istedim. Bakalım neler gösterecek ilerleyen günler :champ:

Doğrudan Seiko'ya mail atarsanız sorununuzun daha hızlı çözülme ihtimali yüksek. Tüketici heyetinden 6 aydan önce cevap gelmez. Kendimden biliyorum :(

Edit: Gerçi Evren saat bildiğimkadarıyla Seiko yetkili satıcısı değil. Çinden getirdiği sahte fashion watch'lar ile ünlü bir satıcı. O nedenle Seiko'nun bir yaptırımı olmayabilir malesef
Kullanıcı avatarı
justaguy

Mesaj Pardayan » 29 Ağu 2018, 15:38

justaguy yazdı:
smhhhh yazdı:Edit: Gerçi Evren saat bildiğimkadarıyla Seiko yetkili satıcısı değil. Çinden getirdiği sahte fashion watch'lar ile ünlü bir satıcı. O nedenle Seiko'nun bir yaptırımı olmayabilir malesef

Evren saat Aydın saatin yetkili satıcısıdır.
Aydın saatin yetkili satıcıları ile ilgili bilgiye ulaşmak isteyenler aşağıdaki linkten faydalanabilir.

https://www.aydinsaat.com/Distributors.aspx
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj canzdmr » 29 Ağu 2018, 15:42

Diğer konuya yazdım ancak burayada yazayım...

Selamlar bende seiko samurai kullanıcısıyım. Sizde meydana gelen sorunun aynısı bende de var ancak ben saatimi muhafaza ettiğim saat kutusundan çıkarırken yanlışlıkla parke zemine düşürdüm. Samurai larin bezel kısmı daha doğrusu soyulma olan yerin bulunduğu kısım biraz yüksekte kalıyor. Bu ufak düşmeden sonra fark ettim ki o bölgede hafif bir soyulma meydana gelmiş. Maalesef bezelin o kısmı aşınmaya çok meğilli. Umarım tüketici heyetinden dönüş alırsınız ancak sizin farketmediğiniz ufak bir sürtme olmuşsa bile o soyulmanın olması muhtemel.

Read more: viewtopic.php?f=12&t=29275&start=12#ixzz5PZMiq0pY
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj AhmetDeniz » 29 Ağu 2018, 15:45

canzdmr yazdı:Diğer konuya yazdım ancak burayada yazayım...

Selamlar bende seiko samurai kullanıcısıyım. Sizde meydana gelen sorunun aynısı bende de var ancak ben saatimi muhafaza ettiğim saat kutusundan çıkarırken yanlışlıkla parke zemine düşürdüm. Samurai larin bezel kısmı daha doğrusu soyulma olan yerin bulunduğu kısım biraz yüksekte kalıyor. Bu ufak düşmeden sonra fark ettim ki o bölgede hafif bir soyulma meydana gelmiş. Maalesef bezelin o kısmı aşınmaya çok meğilli. Umarım tüketici heyetinden dönüş alırsınız ancak sizin farketmediğiniz ufak bir sürtme olmuşsa bile o soyulmanın olması muhtemel.

Read more: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z5PZMiq0pY
Can hocam geçmiş olsun. Düştüğünü okuyunca benim canım acıdı.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
AhmetDeniz

Mesaj canzdmr » 29 Ağu 2018, 15:52

Denizahmet yazdı:
canzdmr yazdı:Diğer konuya yazdım ancak burayada yazayım...

Read more: viewtopic.p ... z5PZMiq0pY
Can hocam geçmiş olsun. Düştüğünü okuyunca benim canım acıdı.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmetim sağolasın. Bir anlık dikkatsizlik işte insanlık hali. Çok şükür ciddi bir deforme yok.
Bu şekilde de severek kullanıyorum.
İlerde deformeler artarsa belki bezel değişimi olabilir ama sorun bezelin hafif yüksek konumlanması ve rakamların olduğu kısımın boyasının biraz çabuk deforme olması.
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj smhhhh » 28 Eyl 2018, 14:15

Merhabalar, konu sonuçlandı.

Para iadesi alacağım. (gerçi artık aldığım fiyata aynı saati alamıyorum.) Saati Evren Saate iade ettim. Evren Saat sağ olsun çok yardımcı oldu.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
smhhhh

Mesaj Stingray » 28 Eyl 2018, 22:40

Edit: Gerçi Evren saat bildiğimkadarıyla Seiko yetkili satıcısı değil. Çinden getirdiği sahte fashion watch'lar ile ünlü bir satıcı. O nedenle Seiko'nun bir yaptırımı olmayabilir malesef[/quote]

Evren Saatte sahte bir urun satildigini,bugune kadar piyasada ne gordum ne isittim...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Stingray

Mesaj azizkaya » 28 Eyl 2018, 23:01

Gözünüz aydın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners