TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Chronoris Yorum ve Tavsiye

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizce Bu Orisi Almalı mıyım ?

Mesaj donjohnson » 10 May 2010, 16:17

Yeşil limited bence de daha güzel ama diğeri kadar indirim yok ne yazık ki, turuncunun 2 katı
donjohnson

Mesaj Bond » 10 May 2010, 16:27

Benim verdiğim linkte $ 1600 ve $ 2000 US iki modelin fiyatları. Sizin lokasyonunuzu bilmediğimden ve saatlerle ilgili fiyat bilgisini nereden verdiğiniz hakkında da bilgim olmadığından yorum yapamıyorum. Türkiye yetkili satıcı fiyatımıdır aldığınız 1600 CHF? Eğer öyle ise Limited model için 2 katı fiyat burada olabilir normaldir. Bu durumda turuncu chronoris tercihide gayet mantıklı olacaktır çünkü indirimli fiyat seviyesi çok iyi Türkiye için ise.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj donjohnson » 10 May 2010, 17:39

Evet Türkiye'den aldığım fiyat
donjohnson

Mesaj Bond » 10 May 2010, 17:52

O halde zaten modelide beğendiğinize göre 2fast'in mesajını alıntı yapayım bende. :)

Not: Maddi yük getirecek, kararsızım dediginiz için belki sonra farklı model almak amacı ile bunu elden çıkarma planınız olabileceğini düşündüm, bu durumda tek dezavantajı ikinci eldeki değer kaybı olacaktır bana göre. Bu fiyat aralığında çoğu marka/modelde ülkemizde bu durum söz konusu olduğu için benim tavsiyem sizinde daha uygun fiyatlı temiz ikinci el bir model almanız olabilir diye düşünüyorum.

2fast4u yazdı:Hayirli olsun diyelim........
Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Cant » 21 May 2010, 12:33

limitli modelini (sanirim 1970 adet) bende cok begeniyorum, kanyon pirlant'ta var 1 tane, satis fiyati 3900 chf ama yuzde 25 dolaylarinda bir indirim alinabilir rahatlikla. 70li yillarin bugun trend haline gelen orneklerinden sadece bir tanesi ama gercekten guzel bir tanesi. onceliklerin dusunulmesi gerek tabii ki ama o fiyat araliginda o tarz bir saat bulmak zor, ben olsam bu sene cikan tag heuer silverstone chrono alirdim, o da limitli ama fiyat iki katina yakin yaklasik, mamafih ikinci eli daha kuvvetli...
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 21 May 2010, 12:38

Bir de Oris'in bu modeli re-produce ettigini sanmiyorum, eskiden esinlenerek yaratilan yeni bir model bu.
tag heuer ise efsane, orjinalleri 5000-6000 euro civarinda satiliyor yurtdisinda.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 25 May 2010, 11:22

Resim
Oris Chronoris Grand Prix '70 Limited Edition
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj Cant » 02 Haz 2010, 23:34

taktım baktım, hakikaten güzel saat.
ama bende ki gibi 'bu fiyatın biraz üstüne çıksam' fikri oluşmaması gerek.
Kullanıcı avatarı
Cant

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners