facerlann yazdı:asymptote yazdı:facerlann yazdı:En iyisi benim için geliri iyi olan bir bölüme girip mezun olduktan sonra yurt dışında kendi imkanimla eğitimini almak.
Bilgi sahibi olmak çoğu zaman yeterli. Çözüm işte böyle geliyor kendiliğinden..

WOSTEP'in şöyle bir avantajı var: Eğitimleri (3000 saat) tek seferde alabileceğin gibi modül modül de alabiliyorsun. Açıkçası ben de ileride bazı modülleri almayı düşünüyorum..
Bana gore de yapabileceğim en mantıklı şey bu geliyor .Bu süre zarfında kendimi daha cok gelistiririm .
Wostep nin sitesinde eğitimi İngilizce diyor ama Almanca da öğrenmeye çalışırım .
Çok yardimci oldunuz, kafam da bir şeylerin oturmasına katkı sağladıniz sağolun.
Size de başarılar bu arada. Merak ettim de, siz hobi olarak mı, yoksa profesyonel olarak mı almak istiyorsunuz?
Umarım yurtdışında iyi bir ustanın çırağı olabilirsin.
Asmp in dediklerine katılmakla birlikte,
Eskicilerden ya da antika pazarlarından hurda saatler alıp parçalamak iyi bir deneyim olacaktır.
Saatçilikte zanaat çok önemlidir. Zanaat terimini iyi anlamak lazım. El becerisi konusu çok önemlidir. El becerisi ve zanaat konuları devamlı uğraşıyla elde edilebilecek şeylerdir.
O yüzden mekanik bazı denemeler sökme takma hatta bozup tekrar nasıl düzeltirim i deneyimlemek çok önemlidir.
Geçmişte Almanların meslek eğitimlerinde (hangi bölüm olursa olsun) tesviyecilik öğretirlermiş. Çocukların el becerilerinin gelişimi için.
Arama motorları nasılsa girilen her veriye göre sonuç almak kolaylaşıyorsa, insanoğlunun vücutta da motorlar vardır. Bu motorlara veriler girerek gelişimi sağlarsın.
Mesela bebeklere elle yemek yeme öğretme teknikleri el motorlarının gelişimi tutma sıkma vb işlevleri beyine öğretir.
Buna ayakta dengede durmak, bisiklete binmek , yüzmek hatta araba sürmek gibi eylemleri ekleyebilirsin. Vücut sanki beyni kullanmadan kendi kendine bu işleri beceriyormuş gibi gelir. Bunlar aslında o motorları deneye deneye geliştirdiğimiz içindir.
Çok saçmalamadan tekrar başa dönersem bu işler için devamlı uğraş vur kır parçala derim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi