TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nd

Mesaj Baran » 17 May 2017, 20:03

Yahu yaz覺k kolay kazan覺lm覺yor.Ben kalkt覺m nerelere gittim ne saatlerde gittim ne mesafeler gittim saat almak i癟in.襤steyen m羹teri gelir al覺r.Ne m羹terinin aya覺na git nede kargoyla g繹nder.Heleki pahal覺 saatleri.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Cruciatus » 17 May 2017, 20:09

Ben de 羹st s覺n覺f bir fotoraf makinesi satarken b繹yle bireyle kar覺lam覺t覺m.. sahibinden'den mail gelirken g繹nderici olarak ibrhmkrasln g繹r羹n羹yor, site i癟indeki ad覺 Lt. James bilmem ney.. mail adresini verdi.. yok efendim west coast'ta us marine'mi kendisi, g羹rcistanda okuyan kardeine alacakm覺. Kendisi bana pray覺 g繹nderecekmi de ben de onun kardeine kargolayacakm覺覺m... bu tip olaylarda bir s羹r羹 doland覺r覺c覺kla kar覺lat覺覺mdan Hasssireleee 癟ektim arkadaa..

Tavsiyem kesinlikle bulamay覺n yurtd覺覺 sat覺a... 300-500 dolar daha aa覺ya sat覺n gerekirse ama elden sat覺n.. ve kesinlikle paray覺 hesab覺n覺za havale ettirin.. elden para almay覺n..

Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj creeindian » 17 May 2017, 20:15

Banka hesab覺n覺zda paray覺 g繹rd羹kten sonra teknik olarak riskiniz %0, sizin r覺zan覺z olmadan zaten paray覺 geri 癟ekmek gibi bir ans覺 da yok, eer ben parama bakar覺m, kargomu yapar覺m, kar覺 taraf alm覺 almam覺 umrumda olmaz derseniz riskiniz hi癟 yok.
Ama;
- saat kargoda kaybolursa,
- saat kar覺 taraf覺n g羹mr羹羹ne tak覺l覺rsa ve kar覺 taraf g羹mr羹k ilemlerini yapmak istemeyip kargoyu iade ederse,
- b羹y羹k ihtimalle imza talepli bir kargo se癟enei kullan覺rs覺n覺z ama adam teslim almad覺m derse.
Ve sizin de tamamen 癟ok iyi niyetli birisi olduunuzu ve 癟覺kan problemlerden sorumluluk alaca覺n覺z覺 d羹羹n羹rsek, bu sorunlar otomatik olarak sizin sorununuz olabilir, veya al覺c覺ya bu risklerden bahsedip bu konularda kesinlikle sorumluluk almayaca覺n覺z覺 belirtebilirsiniz.
Aksi taktirde, 繹zellikle saat ingiltere g羹mr羹羹ne tak覺l覺rsa ve kargo geri d繹nerse, kendinize ait saate T羹rkiye g羹mr羹羹nde g羹mr羹k masraflar覺 繹demeniz, bir kap覺dan 繹b羹r kap覺ya koturup g羹mr羹k m羹aviri bularak sorunu 癟繹zmeye 癟al覺man覺z ka癟覺n覺lmaz olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
creeindian

Ya: 44
Kay覺t: 17 Mar 2014, 00:09

Mesaj Hellhound » 17 May 2017, 20:45

Sahibinden.com'a Rolex ilan覺 verip de doland覺r覺c覺ya denk gelmeyen yoktur. ok hikaye dinledim, akla hayale gelmeyecek y繹ntemler var.

Bana az bilinen bir marka olan JLC i癟in bile "m羹teri 癟eki" teklif eden oldu.
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj Fatih28 » 17 May 2017, 21:10

Hellhound yazd覺:Sahibinden.com'a Rolex ilan覺 verip de doland覺r覺c覺ya denk gelmeyen yoktur. ok hikaye dinledim, akla hayale gelmeyecek y繹ntemler var.

Bana az bilinen bir marka olan JLC i癟in bile "m羹teri 癟eki" teklif eden oldu.

Neyse hocam kendi 癟eki olsayd覺 daha riskli olurdu, m羹teri 癟eki salam olur. Helede arkada birka癟 ciro daha varsa kesin 繹denir o 癟ek...[emoji38][emoji38]

Kullan覺c覺 avatar覺
Fatih28

Ya: 43
Kay覺t: 25 Haz 2016, 01:39

Yurtd覺覺na ikinci el saat sat覺覺 - 羹pheli ilem hakk覺nda

Mesaj Umutt » 17 May 2017, 21:31

Eraslani, Baran, Cruciatus, Creeindian, Hellhound, Fatih28 hepinize payla覺m覺n覺z ve desteiniz i癟in teekk羹rler deerli arkadalar. Kesin olarak karar verdim yapmayaca覺m bu al覺verii. Hepiniz hakl覺s覺n覺z 癟ok fazla risk var, yanl覺 bir ticaret olacak bu. Bu arada Hellhound, dediiniz gibi ilan覺 a癟al覺 daha iki g羹n oldu iki kullan覺c覺dan m羹teri 癟eki teklifi geldi. arac takas覺 vs.. teklif edenleri saym覺yorum bile. Rolex i almas覺 satmaktan daha keyifli imi u ana kadarki tecr羹bem bu maalesef.
En son Umutt taraf覺ndan 18 May 2017, 07:22 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj Tolgi06 » 17 May 2017, 21:47

Merhaba kuyur, belki eski basliklarsan hatirlarsin ben bu yurtdisi satisindan 2 sence once saglam bir darbe yemistim. Daha once defalarca satis yapmistim yurtdisina ve alicinin feedbacki de gayet iyidi. Lakin guzelim saatimi kargoladim, eleman kutu bos geldi dedi ve paypal'dan parasini aldi. Dava actim ama dava ile ilgilenen hukukcu fetoden aciga alindi, paypal ulkeden cekildi derken giden saate oldu :)
Senin durumda para direk hesabina yatacagi icin risksiz gibi geliyor sanki ama yine de fiyati gerekirse 300-400$ indirip saati buradan almasini istemek daha ic rahatlatici gibi.

SM-G935F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Tolgi06

Ya: 35
Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20

Mesaj leonardo06 » 18 May 2017, 00:12

maalesef ingiltere bu t羹r sat覺larda doland覺r覺c覺 cenneti.
biz ayn覺 olay覺 bir ara癟 sat覺覺 i癟in yaad覺k.

bir web sitesine koyduumuz ara癟 sat覺 ilan覺na ingiltereden ara癟 kolaksiyoneri olduunu s繹yleyen birinden mesaj ald覺k.
adam ara癟la ilgili hi癟 bir soru sormadan direkt al覺c覺 olduunu, 繹demeyi m羹teakip arac覺 gemiyle yollamam覺z覺, t羹m masraflar覺n da kendine ait olduunu s繹yl羹yordu.

ara癟la ilgili hi癟 bir ey sormamas覺, hi癟 bakmadan g繹rmeden b繹yle y羹kl羹 bir 羹creti (ara癟 z覺rhl覺 idi) direkt 繹deyecek olmas覺ndan m羹thi rahats覺z olduk ve yan覺t bile vermedik.

araca talip dier al覺c覺lardan; servise g繹t羹r羹p bakt覺rmak isteyenler, gelip test s羹r羹羹 yapt覺rmak isteyenler, hatta yan覺na ara癟lardan anlayan birilerini al覺p gelenler vard覺, ki iin dorusu da budur.

g繹z羹 kapal覺 bir al覺c覺dan rahats覺z olduk a癟覺k癟as覺.

Leonardo
Kullan覺c覺 avatar覺
leonardo06

Kay覺t: 10 Mar 2012, 14:52

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis, ufukyildiz ve 136 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners