Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
creeindian » 20 Nis 2017, 18:15
Elinde bu vidayı açacak tornavidası olmayan "usta" dan koşarak uzaklaşmak en doğrusu olurmuş, neyse ki zayiat az. Bence her saat severin elinde güzel bir tornavida takımı bulunmalı, kordon degistirme, bilezik uzatma/kisaltma surekli yaptigimiz seyler zira.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

creeindian
-
ozanxos » 21 Nis 2017, 22:07
Arkadaşlar merhaba öncelikle cevaplar için çok teşekkür ederim . Foruma pek bakamadım bir süre ne yazık ki. Taşkın arkadaşımızla irtibat kuracağım izmire uğradığım zaman .
Saatçi amca(tahmini 60-65 yaşlarında) zaten vida tornavidayı kırınca elini ayağını çekti silikon kordon daha güzel ya Çelik çok ağır baksana falan dedi ben de tamam abi haklısın deyip saatimi alıp kaçtım [emoji23]ama görüldüğü üzere kasada bir sıkıntı yok allahtan çizik, iz vs.
Creeindian; böyle tornavida ve kordon kısaltma uzatma için önerebilecrğiniz bir set var mı acaba ? 340 TL lik de var 50 TL lik de.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

ozanxos
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cLauXe, onurkoseoglu, smhhhh ve 192 misafir