asymptote yazdı:Çok değerli ve işini hakkıyla yapan saat tamircileri de var bu arada. Hepsini toptan karalamayalım. Sayıları az olduğu için arayıp bulmak gerekiyor. Forumda Cengiz Dede (bengisaat) var örneğin. Saatini ona teslim edip memnun kalmayan yok gibidir..
TSayiR yazdı:Hepsini toptan karalayan bir yazı göremedim ben zaten.
asymptote yazdı:TSayiR yazdı:Hepsini toptan karalayan bir yazı göremedim ben zaten.
Sizin yazdığınızı ima etmiyorum zaten.Ancak forumu dışarıdan okuyan biri böyle bir kanaate kapılabilir. Kelaynak kuşları gibi soyu tükenme noktasına gelen çok az sayıdaki "gerçek saat ustalarını" koruyup kollamak hepimizin vazifesi olmalıdır. Siz de baş tacı ettiğinize göre benimle aynı fikirdesiniz..
TSayiR yazdı:asymptote yazdı:TSayiR yazdı:Hepsini toptan karalayan bir yazı göremedim ben zaten.
Sizin yazdığınızı ima etmiyorum zaten.Ancak forumu dışarıdan okuyan biri böyle bir kanaate kapılabilir. Kelaynak kuşları gibi soyu tükenme noktasına gelen çok az sayıdaki "gerçek saat ustalarını" koruyup kollamak hepimizin vazifesi olmalıdır. Siz de baş tacı ettiğinize göre benimle aynı fikirdesiniz..
Aynen seninle aynı fikirdeyim. zaten başlıkta da ironik bir durum söz konusu: "Saat Tamircisi Terörü" demiş "Saat Ustası Terörü" dememiş başlığı açan arkadaşımız![]()
mGundogdu yazdı:iyi bir usta bulmaktansa bahsi geçen aletleri kullanmayı öğrenmenizin daha faydalı olacağı kanaatindeyim. En azından kordon değişimi gibi işleri rahatlıkla yapabilirsiniz.
mGundogdu yazdı:iyi bir usta bulmaktansa bahsi geçen aletleri kullanmayı öğrenmenizin daha faydalı olacağı kanaatindeyim. En azından kordon değişimi gibi işleri rahatlıkla yapabilirsiniz.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir
|