TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat sever olarak etkilendim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat sever olarak etkilendim

Mesaj vollkan59 » 21 May 2016, 04:48

Attor yazdı:Ne yazacağımı bilemedim... Çok zor bir durum. Benzer bir durum yaşadım bende; Babam kaza geçirdiğinde Citizen Bullhead vardı kolunda. Ben daha 3 yaşındaydım... Çok sonra elime geçti saat. Çok uzun süre tamirini yaptıramadım. Bu forumla tanışmama vesile oldu ayrıca, Cengiz Usta'yı tanıdım ve saati hayata döndürdü. Sadece polisaj işlemi istemedim. Kazadan dolayı saatte oluşan ezikler ve çizikler benim için önemli... Çok küçük yaşta babamı kaybettiğim için tanımıyorum, hatırlamıyorum. Ama o saati koluma taktığımda yada saate baktığımda sanki ona dokunabiliyorum ve yetersizde kalsa mutlu diyor beni.

Allah rahmet eylesin,gözlerimi doldurdun mekanı cennet olsun...
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Mesaj Caner1983 » 21 May 2016, 06:05

Attor yazdı:Ne yazacağımı bilemedim... Çok zor bir durum. Benzer bir durum yaşadım bende; Babam kaza geçirdiğinde Citizen Bullhead vardı kolunda. Ben daha 3 yaşındaydım... Çok sonra elime geçti saat. Çok uzun süre tamirini yaptıramadım. Bu forumla tanışmama vesile oldu ayrıca, Cengiz Usta'yı tanıdım ve saati hayata döndürdü. Sadece polisaj işlemi istemedim. Kazadan dolayı saatte oluşan ezikler ve çizikler benim için önemli... Çok küçük yaşta babamı kaybettiğim için tanımıyorum, hatırlamıyorum. Ama o saati koluma taktığımda yada saate baktığımda sanki ona dokunabiliyorum ve yetersizde kalsa mutlu diyor beni.

Allah rahmet eğlesin bilirim bu durumu yüzünü bile unutmaya başlarsın işte orda bir anı bir eşya devreye girer
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj manil » 21 May 2016, 10:26

İnşallah ciddi bir şey olmaz, sağlığına kavuşur. Kendi başıma geldiği için de biliyorum, böyle durumlarda ilkyardim ayağına saat, bilezik, cüzdan yürüten şerefsiz oluyor maalesef.

Ben motor kazası yaptığımda başıma üşüşen olmuştu ama arkadaşım yanımdaydı Allahtan.

Sent from my D6603 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: delay, Mtn ve 288 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners