Bütçeye göre ludwig Automatic 40mm de olabilir

Star yazdı:Josery selam. Aşağıda kısa süre önce edindiğim saatin linki var. Ben tangenteyi tercih ederdim beğendiğin iki saat arasından.
viewtopic.php?f=13&t=21766#axzz45ocUgdJg
Elimden geldiğine saat ile ilgili bilgileri yazdım burada. Orion, ludwig, club ve tangomat modellerini de denedim. Benim için en uygun olan Tangente Datum olandı. Tarih göstergesi olan model. Kurmalı NOMOS makina benimki, swing system. Diğerleri Automatik ya da Neomatik (yeni nesil otomatik) bütçeniz varsa otomatik öneririm. Daha oturaklı, hem dress watch ile hem de Casual olarak kullanıma uygun çok beğendiğim bir saat. Ama nomosun bütün saatlerini beğeniyorum. O da ayrı![]()
Bence dene ve bileğinde gör derim. Beğendiğini al
Tangente 2000€ Altında en iyi saat ödülünü aldı Almanya'da . Bir çok da tasarın ödülü var. Sade ama çok şık saatler yapıyor NOMOS. Mekanizmaları da inhouse, bana göre bu bir Artı.
Shinigami yazdı:nomos konusunda herhalde tek favorim ahoi atlantik. bu modele de bakmanızı tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Shinigami yazdı:nomos konusunda herhalde tek favorim ahoi atlantik. bu modele de bakmanızı tavsiye ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: cihanmert ve 212 misafir
|