TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misiniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni bir saat almak istediğinizde kendinizi frenler misi

Mesaj Clk » 05 Nis 2016, 20:35

Belki bir noktadan sonra duruluyor insan. Kahvalti masasindan kalkip Salzburg'a kadar araba kullanip Panerai'i aldigim yada Ivy ile ormanda dolasirken karar verip camurlu ayakkabilar ve sican gibi islak halde Wempe'den Rolex'i aldigim hatta D-Blue'yu aldigim gün sadece asik oldugum icin GRABR'i da aldigim günler geride kalmis.

Ne zamandir asik oldugum iki saat var. Bütce'de hazir ama elim gitmiyor. Belki bir doymusluk var belki de zaten pek saglam calismayan beynim biraz daha mantikli calisiyor artik! :D :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Yeni bir saat almak istediğinizde kendinizi frenler misi

Mesaj Ground » 05 Nis 2016, 20:50

:)))) hozburun üstad dan nokta..

Tavsiyelere kulak vermeyi severim. Bu saat tutkusunun yitip gitmemesi için dikkat etmek gerekiyor. İşin maddi boyutu da önemli bazen tutkuları törpülüyor. Bazen de çok istediğiniz bir fırsat gelince o fırsata ulaşamadığınızda kendinizi kötü hissedip bu tutkudan heyecandan kopabilirsiniz.

Benim hoşuma giden o heyecan ve tutku.. Bazen o saate ulaşamama ve beklemek bile hoş olabiliyor :)))))))

Bir de hırslarımızı dizginlemek gerek forumda paylaşımları görünce keşke benim olsalardan çok böyle bir saate sahip olana şapka çıkarıp paylaşımlardan dolayı mutlu olmak gerek.

Hem hepsiyle birlikte böyle bir ortamdan dolayı çok hoşnutum.
çevremizde yapamadığımız sohbetler yapıyoruz. Çevremde çok az kişi ile bu konuda iletişim kurabildiğim için bu forum bana ilaç gibi geldi. Umarım forumca gerçek ortamlarda da sohbet muhabbetler devam eder.

Özetle hep frende kalmak iyidir.
:))
Kullanıcı avatarı
Ground

Re: Yeni Bir Saat Almak İstediğinizde Kendinizi Frenler Misi

Mesaj Anesthesia » 05 Nis 2016, 21:34

Fren şart, zaten hanım da senede birden fazlasına izin vermiyor ;(
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Caner1983 » 05 Nis 2016, 21:36

Sub u satıp 36 mm datejust fluted bezel blue dial 116234 alma fikri bu aralar çok kafamı kurcalıyor ama hem üzerine para koyma hemde satış ve alış işleriyle uğraşmaya üşeniyorum ve frenliyorum :geek:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj TSayiR » 05 Nis 2016, 21:53

Anesthesia yazdı:Fren şart, zaten hanım da senede birden fazlasına izin vermiyor ;(

Abi senede birse iyiymiş :D
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj sedir » 05 Nis 2016, 22:06

Şu anda beğendiğim bir saat yok "mlm".
Genellikle "saçmalıyorsun", "ne alsan nasılsa daha güzeli var", "zaten her istediğini alacak durumda da değilsin", "aldıklarının hepsini şimdi aynı şekilde beğeniyor musun" gibi fikirlerle genellikle fren yapıyorum ama dediğim gibi beğeni, fiyat, bütçe, evden ne derler gibi birçok etken arasında "almamayı tercih eder oldum".
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Cct » 06 Nis 2016, 01:33

Yokuş aşağı kontak kapattım gidiyorum :D

Seçimlerimi genellikle kalıcı olacak modeller üzerine yapıyorum. Çok az saatimi sattım, sattıklarım ya içime sinmedi ya da yakın arkadaşlarım bana ver diye çok darladı. Bu nedenle takas, al-sat gibi gibi durumlara uzağım ve yine bu nedenle sık saat değiştirme gibi bir durumum yok, direkt alıcıyım :D

Aklımda çok model var ama bütçeyi sıfırdan oluşturduğumdan ekstra seçici davranıyorum. Tam bir modeli aklıma koyacakken bir başkası çıkıyor ve hedef bütçe sürekli yükseliyor.

Sonuç = Sıkıntı :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Bg17 » 06 Nis 2016, 03:51

Caner1983 yazdı:Sub u satıp 36 mm datejust fluted bezel blue dial 116234 alma fikri bu aralar çok kafamı kurcalıyor ama hem üzerine para koyma hemde satış ve alış işleriyle uğraşmaya üşeniyorum ve frenliyorum :geek:

Caner sub i elinden cikarma sakin, pisman olursun.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners