Elimdeki uluslararas覺 garanti kart覺nda sat覺n alma tarihi 2011, kutu deiimi i癟in gidersem yard覺mc覺 olurlar m覺 acaba?
Sizden ald覺覺m yorumlarla mail atmaya karar verdim, en az覺ndan bir s羹re癟 balam覺 olur.
kilimanjaro yazd覺:Kutu ger癟ekten kalitesiz.Bende de ayn覺s覺 var.Nemli ve / veya s覺cak ortamlar覺n bu tip suni derilere daha 癟ok zarar verdiini duymutum.Nerede korudunuz acaba ? bu arada direk omegaya mail g繹nderirseniz kesinlikle dikkate alacaklar覺ndan eminim.
unssal yazd覺:kilimanjaro yazd覺:Kutu ger癟ekten kalitesiz.Bende de ayn覺s覺 var.Nemli ve / veya s覺cak ortamlar覺n bu tip suni derilere daha 癟ok zarar verdiini duymutum.Nerede korudunuz acaba ? bu arada direk omegaya mail g繹nderirseniz kesinlikle dikkate alacaklar覺ndan eminim.
G羹ne g繹rmeyen temiz bir yerde saklad覺m, dolab覺n i癟inde gayet d羹zg羹n duruyordu.
Omega'ya mail att覺m, ikayetin sonuna da yukar覺daki 2 resmi ekledim.Hemen geri d繹n羹 yapt覺lar, b繹yle bir durumun ba覺ma gelmesinden 羹z羹nt羹 duyduklar覺n覺 ve T羹rkiye distrib羹t繹r羹ne deiim/yenileme i癟in bilgilerimi verdiklerini, en k覺sa s羹rede bana geri d繹n羹 yap覺laca覺n覺 yazm覺lar.imdi beklemeye balad覺m. T羹rkiyeden bana ula覺l覺nca tekrar buraya yazar覺m
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 53 misafir
|