TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nomos Club Datum /Servis / Mekanizma Sorunsalı

Mesaj onatozer » 12 Haz 2015, 09:06

Caner1983 yazdı:Sonra türkiyedeki servislere güvenin deniyor ya ??????? Hepsi aynı değil klişesine girmeyin lütfen

Caner bey, Türkiye'deki servislere neden güvenemiyorsunuz? Ya da yurtdisindaki servislerde de boyle seyler yaşanmıyor mu? Ozellikle cogu mesajınızda Türkiye'deki servislerden dem vuruyorsunuz, ilgili bir kotu deneyiminiz varsa lutfen bizlerle de paylaşın. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj onatozer » 12 Haz 2015, 09:11

Ahbob, diger üyelerimizin de değindiği gibi nasıl sizin saatinize kibar davranmadilarsa siz de kibarlık yapmayın. Değişim talep etmeniz Kilimanjaro'nun da değindiği gibi zaten yasal hakkınız.
Uygun dille bunu hatırlatıp yeni saatinizi ya da para iadesini talep edin. Gitmeden once de mumkunse NOMOS a mail atın. Bazı markalar Kullanıcı geri dönüşlerine cok Önem vermektedir. Umarım Nomos da bunlardan biridir. Tekrar gecmiş olsun
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj MelihGS » 12 Haz 2015, 09:18

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Nomos hayali kuruyordum, hatta Club modelini gözüme kestirmiştim. Anlattığınız hikaye sonrası planlarımı askıya almadım desem yalan olur.

Avukat olmam sebebiyle bir avukat üzerinden çekilecek ihtarnamenin hatta avukatın yollayacağı bir e-mailin dahi oldukça etkili olabildiğini gördüm. Aklınızda olsun.

Teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Mesaj Tgm » 12 Haz 2015, 09:25

En acilinden değişim talep edin :evil:

Siz saat alıyorsunuz, ki kaliteli bir saat alıyorsunuz. Bu rafine bir zevktir. Alişveriştir. Biz saat meraklıları gözümüzden sakınıyoruz aman birşey olmasın diye.. Ne demek talep etmeden içini açmak, hatta bir de üstüne saati çizmek.. Siz profesyonellik gerektiren son derece ciddi bir iş yapıyorsunuz. Müşterinize iki kilo domates satmıyorsunuz, "saat" satıyorsunuz. Ki bir de binlerce liralık saat satıyorsunuz. Maksimum düzeyde hizmet vermelisiniz.. :x Hakkınızı sonuna kadar savunun. Milletin parasına saygı duymayı öğrensinler
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Ahbob » 12 Haz 2015, 09:33

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, ağabeyler.

manil; ilk seferinde saati götürmemle birlikte ayar yapıldı, ben yapılan işlemi sormama rağmen bana hiçbir bilgi olmadı. İkincide sadece orada bıraktığıma dair bir fiş verildi ki üzerinde sadece saat modeli yazıyordu. Onu da servisten saati alırken teslim ettim ve yine gerek çalışanlara, gerek ustaya yapılan işlemi/işlemleri sorunca "Hiçbir şey" yanıtını aldım. Sonrasında kıllanarak ilk fırsatta saati inceledim ve bahsettiğim izleri gördüm. Tutanak ile ilgili hiçbir işlem yaptırmadım.

Onatozer, Nomos'la iletişime geçmek benim de aklıma geldi ama sanki Türkiye Distribütörünü şikayet etmek gibi olacağından dolayı sonraki safhalarda denemeyi düşündüm.

MelihGS, bugün bir daha gideceğim, bu sefer değişim talebimi ısrarla yineleyerek. Umuyorum olmaz, ancak olumsuz dönüş alırsam, şimdi olmasa da zamanında Club hayalı kuran bir avukattan yardım talep edebilirim; ben teşekkür ederim. :D
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj leonardo06 » 12 Haz 2015, 09:40

Türkiyeden saat almamak alsan bile servise kesinlikle uğramamak için koca bir sebep daha.
neyimiz düzgün ki zaten?

geçmiş olsun...
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj manil » 12 Haz 2015, 10:05

Ahbob yazdı:Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, ağabeyler.

manil; ilk seferinde saati götürmemle birlikte ayar yapıldı, ben yapılan işlemi sormama rağmen bana hiçbir bilgi olmadı. İkincide sadece orada bıraktığıma dair bir fiş verildi ki üzerinde sadece saat modeli yazıyordu. Onu da servisten saati alırken teslim ettim ve yine gerek çalışanlara, gerek ustaya yapılan işlemi/işlemleri sorunca "Hiçbir şey" yanıtını aldım. Sonrasında kıllanarak ilk fırsatta saati inceledim ve bahsettiğim izleri gördüm. Tutanak ile ilgili hiçbir işlem yaptırmadım.

Hayıflanmaya gerek yok ama bu tür bir tutanak olsaydı işler çok daha kolaylaşacaktı. Şu tavır bile ESNAF zihniyetinin kurumsal firma v.s. demeden geçerli olduğunu gösteriyor. İşi formalize etmeden "usta iki ayar çek" hesabı saatle oynamışlar.

Olay sırasında orada olsanız bir şahit eşliğinde bilgim dışında saate bakım/onarım uygulanarak maddi değerini azaltıcı çiziklerin oluşmasına sebebiyet verilmiştir, v.s... tutanak düzenleyip imzalatsanız, imza atmazlarsa (ki %500 atmayacaklardı) şahit/hazirun ile birlikte imzadan imtina etmiştir diye yapsanız daha iyi olur (du). Detay yazıyorum ki, sonra bu durumlar hepimizin başına gelebilir. Bu tür durumlarda maalesef karşı tarafta "İyi niyet" arayacağınız en son şey olsun.

Şu an kağıt üzerinde adamlar 1-0 önde.

Bence siz güzel bir maili (markaya olan hayal kırıklığınızı da kesinlikle belirterek) NOMOS'a döşeyin. Gelirse gavurdan gelir. Bizim insanımızın tek derdi günü kurtarmak için mal satmaktır. sonrasında su veren itfaiyenin ..... acı ama gerçek. geçmiş olsun.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj onatozer » 12 Haz 2015, 10:14

MelihGS yazdı:Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Nomos hayali kuruyordum, hatta Club modelini gözüme kestirmiştim. Anlattığınız hikaye sonrası planlarımı askıya almadım desem yalan olur.

Bu istisnai bir durum, bence hayallerinize bu başlık engel olmasın. :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Google [Bot], jazzy ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners