TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤kinci El Saat Sat覺 D羹kkan覺 A癟覺lmas覺 Hakk覺nda Yorumlar

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: tsf forum y繹neticilerine 繹neri

Mesaj kilimanjaro » 21 Nis 2015, 23:02

Cct yazd覺:襤kinci el saat esnafl覺覺 biraz emlak癟覺l覺k gibi. Kimse emlak癟覺lar覺 sevmez :D

Ayr覺ca forumun ikinci el b繹l羹m羹 kapsam ve fiyat olarak zaten piyasan覺n 癟ok 繹tesinde ki b繹yle bir d羹kkan oluumunda normal fiyatlar覺n 羹zerine kar ekleneceini de unutmamak laz覺m.

襤lla olsun derseniz CCT LUXURY GOODS olarak saatlerinizi seve seve (繹ld羹re 繹ld羹re) al覺r覺m :lol:

Can , perembe Ankaraya yemee gel , yemin billah sana saatlerim bedava :D
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj AKadir » 21 Nis 2015, 23:05

Arkadalar bu fikrin bir ticari temele dayanmas覺 gerekmiyor.
Tamam forumda 羹yeler aras覺 g羹vene dayal覺 sat覺 yap覺ld覺覺n覺 g繹rmek ayr覺 bir zevk.
Ama 癟ou kiinin asl覺nda almak istedii, forum i癟inde g繹rd羹羹 ikinci el saati, sadece sat覺c覺n覺n y羹z羹n羹 g繹rmemesi sebebiyle almaktan ka癟覺nm覺 olabilecei az dahi olsa ihtimal.
yeler aras覺ndaki sat覺larda bu destei g繹rmek, hatta hakemlik edileceini bilmek ho olurdu.
Tabi bu g繹revi 羹stlenene, g繹revden zevk duysa dahi a覺r覺 bir sorumluluk y羹klenecei muhakkak.
Benim d羹nya g繹r羹羹m: Emee, bilgiye sayg覺 g繹stereceksin, hi癟 kimseye kar覺l覺ks覺z sorumluluk y羹klemeyeceksin.
Kullan覺c覺 avatar覺
AKadir

Ya: 65
Kay覺t: 22 Tem 2014, 16:15

Mesaj manil » 21 Nis 2015, 23:05

B繹yle bir oluum olsa, i haliyle ka癟ak olmaz vergisi olacak. d羹kkan a癟san ayr覺 bir i. web sitesi v.s. bi dolu teferruat. t羹zel kiilie d繹n羹t羹r羹lecek ise orada da bi dolu b羹rokrasi var. Zaman ve para boyutuna ge癟medim.

Bu tarz oluumlar覺n hayatta kalabilmek i癟in s羹rekli ilemesi, ilemesi i癟in k璽r etmesi, bunun i癟in hobiden ziyade trendlere g繹re hareket etmesi yeri gelince s羹r羹mden kazanmay覺 bilmesi gerek.

TSF butik bir oluumdur. 襤in i癟ine ticaret girerse para girmi demektir. 襤im olduundan diyorum, paran覺n girdii yerdeki insanlar g繹z bebeklerinin b羹y羹mesi ile oluan g羹l羹mseme yerine kurumsal g羹l羹mseme moduna ge癟erler. Bu ise zaten hepimizin belli 繹l癟羹lerde maruz kald覺覺 bir ey ve a癟覺k癟as覺 bana gereksiz ve de samimiyetsiz geliyor ama yapacak bir ey yok, d羹nyan覺n her yerinde b繹yle.

Kanaatim o ki, TSF'nin sat覺 k覺sm覺 buna fazlas覺yla yeterli. 繹zelden buluma ayarlan覺r v.s. orada da sosyal ihtiya癟 giderilmi olur diye d羹羹n羹yorum.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Cct » 21 Nis 2015, 23:07

kilimanjaro yazd覺:
Cct yazd覺:襤kinci el saat esnafl覺覺 biraz emlak癟覺l覺k gibi. Kimse emlak癟覺lar覺 sevmez :D

Ayr覺ca forumun ikinci el b繹l羹m羹 kapsam ve fiyat olarak zaten piyasan覺n 癟ok 繹tesinde ki b繹yle bir d羹kkan oluumunda normal fiyatlar覺n 羹zerine kar ekleneceini de unutmamak laz覺m.

襤lla olsun derseniz CCT LUXURY GOODS olarak saatlerinizi seve seve (繹ld羹re 繹ld羹re) al覺r覺m :lol:

Abi 癟ok isterdim ama acayip youn ilerim bu aralar :? Baka bir zaman kadehleri mutlaka tokutururuz :D
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Re: Ynt: tsf forum y繹neticilerine 繹neri

Mesaj Miriel » 21 Nis 2015, 23:08

Baran yazd覺:Dostun dosttan para kazanmasi etik olmaz.Zamaninda cok alisverisim oldu ama para isin icine girince insanlar degisiyor malesef ya cinsiyet maddi durum farketmeksizin.Arkadasin saat aliyor kaca aldin diye soruyorsun meraktan,15dk dusunuyor yarin 繹bur gun benden alirsa para kazanayim diye aldigi rakami solemiyor.Benim gibi fazla durustseniz birsure sonra sayginizi yitiriyorsunuz.Gittim sifir aldim en sevdigim saati artik ilgilendirmiyor kimin hangi saati kaca aldigi yada kaca sattigi...Arkadaslikta ticaret menfaat olmaz ben bu yasima kadar bole yaptim ama herkes ayni degil.

Kat覺l覺yorum. Forum i癟i samimiyeti bozabilecek bir hamle bence.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullan覺c覺 avatar覺
Miriel

Kay覺t: 03 Au 2011, 20:08

Mesaj manil » 21 Nis 2015, 23:09

Sat覺lar i癟in ise 繹yle bir 繹nerim olabilir (Time Zone UK'de var san覺r覺m b繹yle bir ey)

sat覺 ilan覺 vermek i癟in TCK no ve/veya ger癟eli iletiim bilgilerinin temini, en az 3-5 ay 羹ye olunmas覺. referansa dayal覺 olmas覺. 3 kelimeden ibaret mesajlar yerine iyi/k繹t羹 bir katk覺 salayacak nitelikte ve belli say覺da mesaj覺n覺n olmas覺 v.s. gibi.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj kilimanjaro » 21 Nis 2015, 23:12

Cct yazd覺:
kilimanjaro yazd覺:

Abi 癟ok isterdim ama acayip youn ilerim bu aralar :? Baka bir zaman kadehleri mutlaka tokutururuz :D

Mutlaka bekliyorum , yoksa 襤stanbula gelirim bak :champ:

sevgiyle :thumbup:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Re: 襤kinci El Saat Sat覺 D羹kkan覺 A癟覺lmas覺 Hakk覺nda Yorumlar

Mesaj esoyel » 22 Nis 2015, 04:48

ok hassas bir konu. Ama bence ticari iler genelde arkadal覺k ve dostluklar覺 k繹t羹 etkiliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
esoyel

Kay覺t: 14 Ara 2013, 21:55

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Merdo ve 239 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners