TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Resco Insturments The Gen 2 Patriot Yorum

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ancak Siz Bilirsiniz

Mesaj zgnclskn » 21 Şub 2015, 23:53

Saati edinebilme yolu da doğrudan firmanın kendisinden geçiyor gibi görünüyor niyetliyseniz, bazı modifiye opsiyonları da var, mesela 250 dolar farka mekanizmayı eta olarak da yollayabiliyorlarmış. Ama bu fiyata bir şekilde ikinci el bulunabilirse çok daha ucuza temin edilebilir diye düşünüyorum. Senede 500-600 bandında üretim yapan ve 3000 adetlik üretimi hayatta aşmayız diyen, bünyesinde sahipleri haricinde bir sekreter ve 2 saat ustasından oluşan bir firmanın saatlerini de ikinci el piyasasında bulmak zor olabilir tabi.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj zgnclskn » 21 Şub 2015, 23:54

Ancon konusuna katılıyorum ben de :) Bu fiyata almazdım böyle bir saati açıkçası
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj bordo » 21 Şub 2015, 23:57

Anladım hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibiyse gerçektende fiyatın yüksek olma sebebi anlaşıldı. Özel müşteri bilen müşteri ve internet satışı yok. Mağaza bile gözümde canlandı hiç bakmama gerek yok.Ama dediğiniz gibiyse yurtdışı seyahati şart çünkü mağazaya ulaşmak çok zor ikinci eli imkansız. Aşağıda yazacağım iki saatte bence Resco yerine Ancon değil kesinlikle bu dedirtiyo bana.Ebay de bulunabilmesi büyük bi artı.

Aleksey hocam konuya hoşgeldiniz :) Ancon u ilk defa sizden duydum evet Luminox dan bile fazla benzeyen bi kaç modeli var Resco ya Sea Shadow SEA004 alınabilir ama tam olarak sinmiyo insanın içine yinede.

Aslına bakarsanız şimdi aklıma geldi Resco ile aynı seviyede beğeneceğim alınca Resco yu unuturacak ve yine 3te1 fiyatında iki saat var. İnternet satışıda var ama yine tabi ki yurtdışı. 1- MTM Special Ops Patriot Black Steel Bez Kordon 2-Mtm Special Ops Falcon Black Steel yine bez kordon. Bence fiyat olarak Resco ya göre çok çok iyi ve görünüşte de hiç aşağı kalır yanı yok.
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj bordo » 21 Şub 2015, 23:59

Ebay kısmı için küçük bi ekleme; Ebay ilanlarının nerdeyse tamamı United Kingdom merkezli satışlar ve sadece United States'e.

3. bir mesaj olmasın peşpeşe diye buraya ekliyorum. Eki düzeltiyorum watchco.com uluslararası gönderime mtm special ops dahil değilmiş.
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj zgnclskn » 22 Şub 2015, 00:16

Seiko'da da benzer şöyle birşey var, o da burada dursun bari :)

Resim
En son zgnclskn tarafından 22 Şub 2015, 00:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj bordo » 22 Şub 2015, 00:26

:) eyvallah sağolun dursun tabi :) Bu arada fiyat ve mağaza açıklamalarından sonra mtm special ops a yöneldim. watchco.com gibi ama gönderi yapan bi site bulamadım. amazonda yok ebay de sadece amerikaya yolluyor. aslında avrupa da bi sürü distribütör var ama irtibata geçmek imkansız. Kaldım böyle :(
Kullanıcı avatarı
bordo

Mesaj zgnclskn » 22 Şub 2015, 00:41

Bu arada bordo nickini tercih sebebinizle military diver beğeniniz arasında bir bağ kurmalı mıyız :)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Re: Resco Insturments The Gen 2 Patriot Yorum

Mesaj bordo » 23 Şub 2015, 11:57

:) Orası bende kalsın müsadenizle.

Bu arada Resco bin sitesinde bakarken dikkat ettim. Bu dalışlarda kullanılan büyük ve normalde takılmayacak saat benzeri aparatları kadar 500m bi water resistant mevcut işte saati ilgi çekici yapan gizemli yanlarından biri daha 500m bi saat için dışardan bakınca çok çekici duruyo olsa gerek :) Ama bu sadece fark ettiğim bi şeyi paylaşmak yoksa Resco bi yurtdışı seyahat olmadan ulaşılacak bi marka değil. Ebay de MTM satan ve İngiltere Amerika arası gönderim yapan satıcıya bi mesaj atabilirim diye düşünüyorum. Buraya gönderme durumu nedir ne değildir. Bu şekilde Ebay i kullanan arkadaşların yardımlarımı esirgememeleri beni sevindirir.
Kullanıcı avatarı
bordo

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners