kilimanjaro yazd覺:Bg17 yazd覺:Ap diver beyaz alinmasina son derece karsiyim...
Dald覺覺n i癟in d羹羹ncelerini 繹nemserim

... a癟ar m覺s覺n ?
Ap diver yapi itibariyle iri ve her ortamda kendini belli eden bir saat. Fakat biraz dogan gorunumlu sahin gibi, sosyetik diver. Nedenlerine gelirsek, icten donen bezel nedeniyle dalis esnasinda kullanmak mumkun degil. Kullanilsa bile luminova su alti kullanimi icin yeterli degil.
Beyazs gelirsek, dalgis saatinin ozelligi su altinda okunabilmesi, bu nedenle koyu renk kadran uzerine guclu luminova koyuluyor, ornek seamaster 300, rolex sub. Ap diverda ince sshik duran bir luminova var. su altinda bezel disinda okunmasinda sorun olacagina eminim. Bi de beyaz kadran gelince okunmak imkansiz olacaktir.
Ha diyeceksin ki, dalmayacam nasilsa, dogru o zaman gerek yok. Bende derim ki, o zaman bu kadar iri kocaman saate ne gerek var?
Diver i uzun kollu gomlek vs ile giymek bence cok zor, en azindan ben beceremedim. Sadece spor giyimde kullanilacaksa olabilir.
Beyaza gelince bide bunlarin ustunr iyicene ben burdayim diye bagiriyor, ve biraz feminen bir hava katiyor. Ayrica beyaz silikonun cok kisa surede kirlenip kotu bir goruntu ortaya cikarabilecegini dusunuyorum.
Bu kadar dayak attim ama hakediyo mu siyah versiyon? Aslinda degil, kendi kategorisinde en iyi diver. Iscilik super, finishing super.marka imaji yuksek.
Fakat fiyatini hakediyo mu? Sifirda hayir, ikinci elde... Evet, buntarz bir saat icin olabilir. Ama beyaz degil.
Carbon olani biraz dha albenili bence.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...