Cct yazd覺:Uzakdoulular dekorasyon ve ince i癟ilik gibi konulardan ka癟覺narak verimlilik ve dayan覺kl覺l覺k 羹zerine 癟al覺覺yorlar fakat mekanik saatlerin l羹ks 羹r羹n alg覺s覺 y羹z羹nden ayn覺 ii g繹ren 襤svi癟re makineleri daha fazla itibar g繹r羹yor..
Benim g繹r羹羹m ekstra bir 繹zellik sunmad覺覺 s羹rece (Uzun g羹癟 rezervi, y羹ksek 癟al覺ma h覺z覺, komplikasyonlar vb.) ETA ve bir癟ok inhouse swiss mekanizman覺n g繹rd羹羹 itibar覺n balon olduu y繹n羹nde..
Modern60 yazd覺:Ger癟ekten de bu yaz覺 ORIENT'i tescil etmi oldu. Ama ben bir ey eklemek isterim. Unutmamak gerekir ki SEIKO japon mekanizmalar覺n覺n ba 繹retmeni..ne M襤YOTA ne de ORIENT, tek balar覺na bu kadar baar覺l覺 olamazlard覺. Bir 繹enmli ger癟ek de Japon makinelerinin 襤svi癟re'lerinkinden pek aa覺 olmad覺klar覺...hatta fiyat/kalite k覺yaslamalar覺nda 繹nde bile olabilirler. Payla覺m 癟ok 繹nemli ve i癟erikli...teekk羹rler.
Cct yazd覺:Benim g繹r羹羹m ekstra bir 繹zellik sunmad覺覺 s羹rece (Uzun g羹癟 rezervi, y羹ksek 癟al覺ma h覺z覺, komplikasyonlar vb.) ETA ve bir癟ok inhouse swiss mekanizman覺n g繹rd羹羹 itibar覺n balon olduu y繹n羹nde..
Cct yazd覺:Uzakdoulular dekorasyon ve ince i癟ilik gibi konulardan ka癟覺narak verimlilik ve dayan覺kl覺l覺k 羹zerine 癟al覺覺yorlar fakat mekanik saatlerin l羹ks 羹r羹n alg覺s覺 y羹z羹nden ayn覺 ii g繹ren 襤svi癟re makineleri daha fazla itibar g繹r羹yor..
Benim g繹r羹羹m ekstra bir 繹zellik sunmad覺覺 s羹rece (Uzun g羹癟 rezervi, y羹ksek 癟al覺ma h覺z覺, komplikasyonlar vb.) ETA ve bir癟ok inhouse swiss mekanizman覺n g繹rd羹羹 itibar覺n balon olduu y繹n羹nde..
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot], ofis ve 51 misafir
|