TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega SMP Saatime Polisaj Yaptırmak Hakkında Görüşler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega SMP Saatime Polisaj Yaptırmak Hakkında Görüşler

Mesaj bkarasu » 11 Ağu 2014, 21:54

Peki saatin ustundeki ciziklerin derinliklerinin bi onemi yokmu? Yani cok derin olmayan cizikler icin daha yuzeysel bir polisaj mumkun degilmi?
Esimin 7 yillik bvlgari bb saati artik milyonlarca cizik oldu ve pek hos durmuyor artik saat. Polisaj kacinilmazsa bir tavsiyeniz varmi? Sponzayami gotursem bir ustami arasam bilemedim birde maliyeti ile ilgili hicbir fikrim yok.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj Bond » 11 Ağu 2014, 22:24

Bkarasu arama kutusuna "Cape Cod" yazarak faydalı olabilecek bazı bilgiler edinebilirsin :thumbup: Parlak yüzeylerde bulunan derin olmayan çiziklerin giderilmesi için kullanışlı bir üründür :champ: Forumda bir çok tecrübe bilgi konusu da mevcut :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Baran » 12 Ağu 2014, 07:12

Herkes bizler kadar merakli olmayabilir.Bende bikac kez polisaj yaptirdim gayette guzel olmustu.Saatine gore yaptirilabilir.Ben kendimde yaptim bikac saat fenada olmadi.Avukat 40 yasinda kuzenim submariner kullaniyor bi baktim saat cizikten gorunmuyor ver dedim bunu bana sifir gibi yaptiricam.Goturdum yaptirdim inanamadi cocuk gibi sevindi adam gorunce saati.Diyecegim odurki polisaj tamam super bisey degil ama yapilmayacak iste degil.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Eskimemur » 12 Ağu 2014, 10:56

saate polisaj yapılır.. çokta güzel olur.. hatta yenisi gibi, sıfır gibi olur.. tabiiki işinin ustası ve tecrübeli birine yaptırmak kaydı ile..
Kullanıcı avatarı
Eskimemur

Mesaj Modern60 » 12 Ağu 2014, 22:22

eskimemur ben o işi yakından biliyorum....yapılmış polisaj yeniden yapılamaz...çünkü iş sadece parlatmaya dayanmıyor...fabrikalar bile taşaronlara veriyorlar ve sorumluluğu üstlerinden atıyorlar. Çelik saatlerde iş zor. Altında kalınlıktan kaybetme pahasına ilk günkü gibi olur.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj bkarasu » 14 Ağu 2014, 01:51

Cape cod benim icin zor is sanirim ayrica saatte brushed ve polished yuzeyler cok ic ice yani daha da zor sanirim. Peki guvenilir bi usta onerisi olan yokmu?
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj seastar1000 » 14 Ağu 2014, 16:49

öm olarak yer tarıfı yaptım
Kullanıcı avatarı
seastar1000

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners