TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

C2 TSF Sahibinden'e Düşmüş

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: C2 TSF Sahibinden'e Düşmüş

Mesaj baskentco » 27 Tem 2014, 00:08

Paracıklar satıcıya doğru yola çıksın diyorsunuz yani :lol: :lol:
Adam ayaklı rotap zaten, bizim arjantin cad. sindeki rotapı sol cebinden, uğur saati sağından çıkartır kolunda da hala bi rolex kalır :lol:
tabi bu kadar isviçre güzeli nereden nasıl geliyor nereye gidiyor onu ben bilmiyorum :?:
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj 2fast4u » 27 Tem 2014, 00:18

Bizim ellerde geziyor işte senden bana benden ona arada bi çağla zafere falan filan :lol: memlekette hangi iş kitabına ne kadar uygunsa bu sektörde nasibini o kadar almış
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj serdarfb » 27 Tem 2014, 08:49

Bayler sakin olun. Çıkarın terlikleri, uzatın ayaklarınızı. Televizyon falan seyredin. Güzel diziler, yarışma progrsmları falan var. :champ:

Saati ben verdim Hasan'a . Bond Başkan bilir, zaten forumun hatırına almıştım. İlk fırsatta da satmayı düşünüyordum. Takmadığım bir saat ve hatıra olarak saklamak için de çok pahalı. Tam forumda satışa koyacaktım baktım ki benden bir gün önce Bond 4 tane birden listelemiş.

Haliyle beşinciyi buradan satmaya çalışmak pek mantıklı değildi. Dolayısı ile bir süre bekledim ve bu arada saati satmak için başka bir fırsat çıktı. Bende değerlendirdim.

Saati yanında başka bir modelle beraber verdiğim için tam kaça sattığımı söylemem zor. İki saate toplam bir fiyat ödendi. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj baskentco » 27 Tem 2014, 09:44

çerezleri hazırladım, gerilim, macera heyecan, hepsi bu forumda :super:
serarfb limited klübünden çıkınca, tabi koca başkana da bizim gibi mavi olmak yakışmaz, serdar fb şeklinde yazılmasını öneriyorum ben :lol: :lol: tabi limitedtan değil, moeratorlukten renkli olduğunu biliyorum, maksat sansayon olsun :lol: (bknz. uçmadan önce son sözler)
şaka bir yana ben bu fırsatçıları saat severlerin saatlere ulaşmasını engelleyen kişiler olarak görüyorum. buraadaki çoğu kişinin inglizcesi var, saatlrine aman kim ne verirse versin de satayım gitsin olarak yaklaşmadıklarını da biliyorum. hadi ebay falan uğraştırıyor da en azından wus'ta deneyebilirler belki, bizim satılık bölümünde hareketlilik çok yok. kapalıçarşı'dakiler falan gidip adamlara satmaya çalışırsanız bedavaya almaya çalışırlar, ama illa ben alacağım demezler. bu internettekiler fiyatı biraz uygun bir saat gördüklerinde milisaniyeler içinde alıyorlar, zevk, beğeni, karar kriterleri olmadığı için ve muhtemelen her saniye takip ettikleri için normal bir kullanıcının alabilmesi imkansız bir hızla adeta yarışıyorlar. bu kadar yılda alamadığıma üzüldüğüm 2-3 tane saat olmuştur, hepsi çok iyi, zarar ettirmesi de imkansız fiyatlardı, ama gerçekten iyi bedellermiş ki bikaç gün içinde satıcılar tarafından kapıldı. yani düşüncem bunların sayfalarca listeledikleri ve hala gördüklerinde hemen kapacakları saatlerin bir adedi bile belki de meraklısını seveni çok uzun süre mutlu edecek ürünler. bizim ikinci el sayfası çok hareketli değil, ama saatçilere verilen fiyatlar kullanıcılara sunulsa daha hareketli olur mu bilemiyorum. bazen de heralde kişi kendisi satmaya kalksa hızlıca da satamayacağı fiyatlardan alıp, sonra rakamı daha da yukseltip suni fiyat yüksekliği yaratarak kar ediyorlar. arabada da olyor bu, aylarca saılmayan arabayı bir bakıyorsunuz galeri almış fiyatı daha da yükseltmiş. tabi bunlar ikinciel profesörü, belini ne kadar kırıp almıştır onu da bilemem. hocamız vardı, harvardta falan negotiation üzerine çalışmış, doktor, iş adamı, aynı zamanda hobi olarak saat tamir ediyor. negotiationda onu bile susuz getirir bunlar.
ben bunları beslememekten yanayım, dükkanı olur, biri gider hızlıca satmak ister buna bişey demiyorum ama sahibinden alınıp sahibinden satılmak üzere geliştirilmiş teknolojik imkanları ele geçirmelerinden rahatsızım. ebayde falan belkide derinlik çok olduğundan bu olmuyor. saatleri saatçilerde görünce üzülüyorum, ama herkesin kendi bileceği şey elbette.
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj seadweller » 27 Tem 2014, 11:28

baskentco yazdı:saatleri saatçilerde görünce üzülüyorum, ama herkesin kendi bileceği şey elbette.

bitti. net
Kullanıcı avatarı
seadweller

Mesaj serdarfb » 27 Tem 2014, 11:55

seadweller yazdı:
baskentco yazdı:saatleri saatçilerde görünce üzülüyorum, ama herkesin kendi bileceği şey elbette.

bitti. net

Kısa ve öz. :) :) :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj herofb » 27 Tem 2014, 12:32

baskentco yazdı: bknz. uçmadan önce son sözler

Şu ana kadar bana mantıklı gelen tek sözünüz oldu :thumbup:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Cct » 27 Tem 2014, 12:59

Bu konu niye bu kadar rahatsız ediyor sizi?

Almazsınız olur biter :) 2fast4u bazı yerlerde yazmıştı çok gülmüştüm almayın kardeşim diye :)

Ticaret nihayetinde alınır, satılır kaldı ki bahsi geçen saatler TSF C2 haricinde bulunmayacak modeller değil. Fiyatlar çoksa çıkarsınız Kapalıçarşı'ya çeneniz sağlamsa çok güzel fiyatlara alırsınız.

Gönül koymaya gerek yok :)
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 237 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners