SLR ile birlikte CCX dünyanin en prestijli ve amacina uygun araci secildi biliyorsun. Farkli kulvarlarda tabiki.
Edit: Bu arada yukarida belirttigin ve cok dogru olan bir noktaya cevap yazmayi unuttum. Ben zaten bu karsilastirmayi yaparken sadece 911 serisini örnek verdim. Cayenne Porschenin halka sundugu bir güzellik. Ben belki birgün fiyatindan dolayi bir Cayenne alabilirim (ayni özelliklerde ki Mercedes ML'den yaklasik 10.000 Euro daha ucuz ve ayni özelliklerde ki Volkswagen Toureg'den 9000 Euro daha pahali) ama bu demek degildir ki Cayenne gercek bir Porschedir. Panamera olayina gelince bana göre sadece ticari ve inanilmaz cirkin bir arac. Porsche tarihine sürülmüs kara bir leke gibi

Bu noktada Porsche ile Rolex'in koptugunu zaten belirtmissin ve cokta haklisin ama tekrar yazmak gerekirse benim örnek sadece 911 üzerine kurulu idi. Kime sorarsan sor porsche nedir diye herkes 911 der kimse Cayenne yada Panamera demez

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...