TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rhythm Japan Saatleri Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rhythm Japan Saatleri

Mesaj Modern60 » 23 Nis 2014, 11:48

Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız candan kutlu olsun....
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj necati » 23 Nis 2014, 13:55

Bilgi için teşekkürler. Bu hafta sonu İstanbulda olacağım bir engel çıkmazsa. Görmekte fayda var.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj gülce » 25 Nis 2014, 09:34

Öncelikle herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. RHYTHM kol saatlerinin Türkiye Distribütörü olan NETMAS BİLİŞİM şirketinde muhasebe departmanında çalışıyorum. Başlığı görünce RHYTHM ile ilgili bir şeyler yazmak istedim.
Evet Modern60 'ında belirttiği üzere RHYTHM Japon hükümeti tarafından en yüksek saat kalitesi ödülüne layık görüldü. Ve artık masa ve duvar saatlerinin yanı sıra kol saati de üretiyor. Şirketimiz bu güzel markanın Türkiye distribütörlüğünü üstlendi. Marka ana koleksiyonunda klasikten spora farklı renk ve fiyat seçenekleri ile yüzü aşkın model ve her model için en az 4 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Kronograf, otomatik, spor, fashion, klasik erkek, bayan ve seramik serileri ile her zevke hitap ediyor.
Dilerseniz şirket web sitemizden detaylı inceleyebilirsiniz.
http://www.netmassaat.net/
Her insanın hayatında, mutluluğa kavuşabilmek için verilmiş bir saat vardır.
Kullanıcı avatarı
gülce

Re: Rhythm Japan Saatleri Bilgi

Mesaj KKarakuş » 25 Nis 2014, 10:18

Merhaba , firmanızın merkezi olarak görülen Kuyumcukentte de ürünleri inceleyerek alma fırsatımız mümkün mü acaba ?
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj raven » 25 Nis 2014, 12:01

gülce firmanız TSF ye özel bir fiyat uygulaması yapsa saatleri inceleme imkanı sunsa ... :?: :roll:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj gülce » 25 Nis 2014, 12:27

Saat modellerimizi gelip yerimizde görerek inceleyip alma şansınız tabiki var. TSF ye özel fiyat uygulamasına gelince, yakın zamanda konuyla ilgili bir çalışma yapılabilir neden olmasın.
İlginize teşekkürler KKarakuş ve raven
Her insanın hayatında, mutluluğa kavuşabilmek için verilmiş bir saat vardır.
Kullanıcı avatarı
gülce

Mesaj Modern60 » 25 Nis 2014, 22:24

Ama sevgili arkadaşlar, burada ALSA'nın desteği de unutulmamalıdır. Bence Sirkeci'deki minik cep dükkanı RYTHM JAPAN gibi güzel bir markayı sunma cesareti karşılığında ödüllendirilmeli ve bir miktar saatin de oradan alınması çok hoş olur. Tabii ki, ben naçizane böyle düşünüyorum. Eminim bayii olarak ALSA da gereken ilgiyi tabii kendi ticaretini de düşünerek gösterecek ve Savaş beyin hoş sohbeti sizi İsviçre'deki güzel anılarıyla SWATCH Group için üretim yaptıkları günlere de götürecektir...
Bu arada RYTHM JAPAN ın temsilcisi olan NETMAS BILISIM, ilginiz ve gösterdiğiniz nezaketten dolayı teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj Modern60 » 25 Nis 2014, 22:42

NETMAS linkine tıkladım ve yine hayran kaldığım çok model oldu....gerçekten iyi ve etkileyici bir koleksyona sahip...ETERNITY açık balans beyaz kasa ve kapalı kadran siyah rosegold bezelli olanlara bayıldım...tak takım elbise güncel modelleri...aman fiyatlar böyle kalsın da alma şansımız olsun...
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners