Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
evet akrep cok az kacık duruyor ama ben farkediyorum yani saat ten soğudum servise yollarlarsa saati içi acılacak yeni bir saatin içinin acilmasını istemiyorum değiştirme yaparlarmı acaba sonuçta kusurlu mal sıfatına giriyor saati ankara ankamol den bos mazasından aldım firmaya nasıl bir baskı yapayım ki değiştirsinler yardımlarınız tesekkürler
Tüketici haklarını tam bilmiyorum ama belki değiştirme hakkınız olabilir. Bence vakit kaybetmeden yarın aldığınız yere götürün ve şikayetlerinizi anlatın Size yardımcı ol(a)mazlarsa Longines Distribütörü '' Saat Dünyası '' ile iletişime geçin
bugun saati aldığim yere gittim oranın saat uutası montaş yapılırken akrep hafif kayık takılmış bunun çözümünün servise yollanıp saatin sökülüp akrebin tekrar düzeltilip takılacağinı sorunun hallolacağinı söyledi yalnız bu işlem icin saatin ici kompile sökülüp yeniden montajlanması lazım dedi ben de sizlere danişmak istedim sonuçta 10 günlük saat 3500 lira para verdim sökülen saat te düzen tutarmı oda soru işareti yok sa bu şekilmi kullanayım sizin görüşünüzü alayım dedim 20 saniye geri kalmaya bu saatlerde normal 5 6 aya düzelir semberekmi yaylar birşey dedi hatırlamıyorum onlar sıkı yeni saat olduğu icin tam alışınca ca sorun düzelir dedi ne önerirsiniz neyapayım bana bir yardım not akrebin kacıklığı okadar cok değil normal bir insanın anlaması icin cok dikkatli bakması lazım coğü insan fark bile etmez ben biraz simetri hastasıyım nedersiniz arkadaşlar saatin acılmasını da hic istemiyorum sizin değerli yorum ve yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler şimdiden
birde şöyle birşey düşündüm ne dersiniz bu saatin garanti süresi 2 yıl 20ay sonra yollayım diyorum bu şekilde en azından saat biraz kullanılmış olur enazın dan yeni saati actırmamış olurum ne dersiniz arkadaşlar