TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 TL Bütçe İle İlk Saat Tavsiyesi ve Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 300 TL Bütçe İle İlk Saat Tavsiyesi ve Bilgi

Mesaj wutcos » 07 Eyl 2013, 19:57

Erdem35 yazdı:kasa çapına dikkat edebilirsin... bileğin kalın ise kasa çapı 42 mm den büyük saatleri rahatlıkla taşırsın... ince ise bileğin 38-42 mm arası saatler seçebilirsin... mekanizma dersen zaten o fiyat aralığında sana sunulan en kaliteli mekanizmaları üretir her iki saat markası....

inceledim 2. el bölümünü hocam.sıfır alcam saat sanırım.çocuklarıma miras bırakmak istiyorum çünkü :)

bir de bildiğin titanyum kasalı kordonlu sade bir saat var mı?sade derken 24 saat dilimi olmayan suya ne kadar dayandıgını yazmayan saatler.sadece tarihi gösteren.
Kullanıcı avatarı
wutcos

Mesaj wutcos » 07 Eyl 2013, 22:38

yardım lütfen
Kullanıcı avatarı
wutcos

Mesaj Anesthesia » 08 Eyl 2013, 19:07

300'e alacagin saati toruna birakman zor:) casio 91 derim. Acik daha sabreder 1-2 yila kadar gururlanacain birseyler bulursun torunlar icin.
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Ozgur » 08 Eyl 2013, 19:30

Ben yerinde olsam forumun satılık bölümündeki bigzero ya bakardım. Şiddetle tavsiye ederim.
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj wutcos » 09 Eyl 2013, 00:14

Ozgur yazdı:Ben yerinde olsam forumun satılık bölümündeki bigzero ya bakardım. Şiddetle tavsiye ederim.

bakıyım.teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
wutcos

Mesaj wutcos » 09 Eyl 2013, 00:16

Anesthesia yazdı:300'e alacagin saati toruna birakman zor:) casio 91 derim. Acik daha sabreder 1-2 yila kadar gururlanacain birseyler bulursun torunlar icin.

haklısınız.casio 91 i araştırcam iyi günler
Kullanıcı avatarı
wutcos

Mesaj happyprince » 25 Eyl 2013, 19:33

Sevgili arkadaşım,
Sana Orient marka saatlere bir gözat derim naçizane.Eminim beğeneceğin bir tane bulacaksın,ister otomatik ister Quartz.Ama tavsiyem otomatik alman.Saatin gerçek keyfi otomatik saatlerle çıkar.Quartz saatlere bakacaksan çok para verme derim.Site olarak da www.cumapazarlama.com isimli site en uygun Orient fiyatlarını bulabileceğin bir yer.Geçen hafta ben de aldım kendime bir tane.Sana aldığım saatin linkini atıyorum:
http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-1 ... 001DH.html
Bir de siteyi gezerken dikkat et,fotoğrafının altında alışveriş sepeti olmayan saatler stoklarda yok demektir.Vakit kaybetme diye dedim.
Ha bir diğer husus da , site fiyatları günden güne değişiyor çünkü dolar kuru üzerinden satılıyor.
Yeni saatini alınca da resimlerini görmek isteriz.
Selametle...
Saatleri ayarlama enstitüsü...
Kullanıcı avatarı
happyprince

Mesaj asymptote » 25 Eyl 2013, 19:42

wutcos yazdı:
Erdem35 yazdı:öncelikle ne tarz bir saat? dijital ,analog,pilli, pilsiz,klasik,spor.... ama o fiyat aralığında seiko ve swatchın yanın da orient ve casio yu da ekleyebilirsin....

dijital sevmiyorum.daha çok çelik kordonlu klasik saatler seviyorum

Orient Mako alabilirsin sevgili wutcos. Bu saati çok uygun fiyata satan internet siteleri var, o sitelerden alırsan ayırdığın bütçeyi kesinlikle aşmayacaktır. Sen araştır, bulamazsan ben sana link yollarım. Alacağın bu saati güzel kullanırsan torunlarına bırakabilirsin, hatta onlar da güzel kullanırsa kendi çocuklarına bırakabilirler.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners