Safkan Japon takanlar d羹羹ns羹n
aka bir yana arkada覺n bahsettii n羹kleer radyasyon. Cep telefonu, kablosuz a vb. ve g羹ne 覺覺nlar覺ndan gelen UV 覺覺nlar覺 elektromanyetik radyasyona girer.
Cep telefonlar覺n覺n ve kablosuz alar覺n zararl覺 olduu hen羹z ispatlanmam覺t覺r ancak 癟ok konuanlar覺n sar deeri y羹ksek telefonlarda ba ar覺s覺 vb t羹r羹 ikayetleri oluyor. G羹ne te durmak ise ger癟ekten 癟ok zararl覺d覺r. Bronz tene ulaacam deyip kendini yakmay覺 marifet zannedenler asl覺nda deri h羹crelerini yakmakla meguller. Ayn覺 zamanda bu ilem deri kanserine davetiye 癟覺karmaktad覺r. Ozon tabakas覺 g羹nein zararl覺 覺覺nlar覺n覺 engelliyor. Ancak g羹ney kutbu ve oraya yak覺n yerlerde 繹rnein Avustralyada cilt kanseri olduk癟a y羹ksek seviyededir. Sebebi, o b繹lgede ozon tabakas覺n覺n incelmi olmas覺d覺r.
Japonya gibi gelimi 羹lkelerde radyasyona maruz kalm覺 羹r羹nlerin zaten piyasaya s羹r羹lmesi m羹mk羹n deildir. yle bir tehlike olsa bu saatleri sizden 繹nce bat覺 kap覺 d覺ar覺 eder. Sadece saat deil, b繹yle n羹kleer tehlike bulunan her hangi bir Japon mal覺n覺n sat覺lmas覺na asla m羹sade etmezler. yle zannediyorum s覺z覺nt覺n覺n olduu yer 羹retim merkezi deildir. O y羹zden her hangi bir japon mal覺n覺n radyasyondan dolay覺 sat覺lmas覺na engel bir yasak imdiye kadar hi癟 duymad覺m. Belki vard覺 ama ben duymad覺m.