TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Cahil ve Kaba Saat Sat覺c覺s覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Cahil ve Kaba Saat Sat覺c覺s覺

Mesaj hwogk » 04 Nis 2013, 05:41

Genel bir durum galiba bende Bal覺kesir de oturuyorum buna benzer 2-3 kere domates satmas覺 gerekirken marka japon,amerikan saat satan esnafla benzer diyaloglara girdim.Bir de cevaplar fiks internette 癟akmalar覺 var ondan ucuz orda diye bir arg羹manlar覺 var.Hadi g繹rerek alay覺m kolda denemi olurum diyorum ya genelden bir 70-100 tl fazla fiyat 癟ekiyolar yada vitrinde varsa vard覺r, bak bu 癟ok ahane deyip abidik gubidik tavsiyelerde bulunmalar oluyor :) Alm覺caklar gelip soruyolar bak覺yolar diye d羹kkandan 癟覺kan m羹terinin arkas覺ndan yak覺nan esnafa bile ahit oldum ekmek sat覺yor sanki :D
Kullan覺c覺 avatar覺
hwogk

Kay覺t: 06 Mar 2013, 06:43

Mesaj donjohnson » 04 Nis 2013, 09:08

Bunlar覺 cahil ve kaba esnaf olarak g羹ncellemek istiyorum. Genelleme yap覺yorum evet.
donjohnson

Mesaj Triton » 04 Nis 2013, 09:44

Ald覺rmay覺n覺z ve internetten g繹n羹l rahatl覺覺yla sipari veriniz.

Tek sorun k羹癟羹k saat sevmeyenler i癟in olabilir. Bu foruma 羹ye olduktan sonra ben de ald覺m. Saat癟iler de bulunmuyor. Son derece sevimli bir saat..

Zaten Ayd覺n saat bu tarzdaki modellere pek a覺rl覺k vermiyor.

Yaln覺z dikkatimi 癟eken bir durum var. Son zamanlarda piyasada baya覺 Seiko 5 satan g繹rmeye balad覺m...

Saat癟iye deil foruma sorun, yeterli bilgiye ula覺rs覺n覺z....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
Triton

Ya: 65
Kay覺t: 24 Haz 2012, 12:14

Mesaj krokan » 04 Nis 2013, 12:03

Saat癟ilerde eer bulamazsan覺z amazonda ortalama 60$ fiyata 癟ok rahat bulabilirsiniz :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
krokan

Kay覺t: 05 Mar 2013, 18:24

Mesaj Archimed » 04 Nis 2013, 14:38

Benzer mant覺kta esnaf 癟ok yerde var.

Yan覺lm覺yorsam ge癟en sene Haziran veya Temmuz ay覺nda; sk羹dar Capitol'de Migros'un yan覺ndaki saat癟ide vitrine bak覺yordum. Pek 癟ok saatte % 40'a varan indirim yap覺yorlard覺. Dikkatimi 癟eken ey; genelde eski model saatlerin vitrinde olduu ve zamanla vitrindeki 覺覺k vs nedenlerle pek 癟ounun renginde deimeler olduuydu. Derken gen癟 bir arkada girdi ve Seiko 5'leri sordu. O maazada uzun boylu g羹zel bir bayan, orta boylu eli y羹z羹 d羹zg羹n bir bayan ve erkek bir sat覺 g繹revlisi vard覺. Erkek sat覺 g繹revlisi; kendilerinde olmad覺覺n覺, 癟羹nk羹 Seiko'nun art覺k 5 modelini 羹retmediini, internette falan bir ekilde sat覺c覺lar覺n ellerinde kalan modelleri t羹keticiye satmaya kalkt覺klar覺n覺 s繹yledi. Yani Zattaras'覺n anlatt覺覺 durumun benzeri oldu. Seiko 5 soran arkada d羹kkandan 癟覺kt覺; o s覺rada g羹zel olan sat覺 g繹revlisi de bana "kafamda belli bir model olup olmad覺覺n覺" sordu. Ben de kendilerine "ellerindeki modelleri hi癟bir yerde g繹rmediimi, herhalde 癟ok yeni saatler olduu i癟in markalar覺n web sitelerinde bile olmad覺覺n覺 tahmin ettiimi" s繹yledim ve teekk羹r edip 癟覺kt覺m. Sat覺 g繹revlileri ince giydirmemi anlad覺lar m覺, bilemiyorum. Ancak; dandik esnaf覺n m羹teriyi kand覺ramayaca覺n覺, zaman覺nda sat覺p nakde 癟eviremedii mallar nedeniyle yeni mal al覺p satamad覺覺n覺; elinde beklemi mal覺n ise albenisi gittii i癟in ucuza satmak zorunda kald覺覺n覺 anlad覺m ve bu mant覺kla i yapan esnaf覺n uzun 繹m羹rl羹 olmayaca覺na dair tahminde bulundum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj Ozgur » 04 Nis 2013, 16:12

Ben bu tarz durumlarla karsilastigimda hicbirsey demeden cikarim oradan zattaras, cunku sonucsuz ve gereksiz bir muhabbet baslamak uzeredir.

Sadece kabalik degil bilgisizlikte cabasi, Bu tarz seylere cok dikkat ederim ve takilirim, e para verecek olan ben oldugum icin de sorun yoktur benim icin oradan cikmamda.

Aklima geldi :lol: Uzun yillar once bir vectra GT'im vardi. Opel servisten almaya gittigimde; sevis muduru yada sefi ile konusuyoruz ''arabaniz ne'' diye sordu, ben de modelini soyledim. ikinci soru geldi '' Ne renk?'' sef mudur seviyesinde teknik elemandan gelen soru, o opel servisini benim icin bitirmisti. O yillar tek renk cikardi.

Daha neler var bende bu sekilde de uzatmayayim. Ama hic bir zaman tartismaya gerek duymadim :D
En son Ozgur taraf覺ndan 04 Nis 2013, 21:19 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Festina lente
Kullan覺c覺 avatar覺
Ozgur

Ya: 50
Kay覺t: 19 Eki 2010, 19:05

Mesaj AboveTheRim » 04 Nis 2013, 17:57

Vectra Gt!! Babam覺n 羹niversiteyi kazand覺覺mda g羹ya alaca覺 araba :lol: Tam o blu 癟a覺 hayalleri arabam. Ben k覺rm覺z覺s覺na(!) bay覺l覺rd覺m :lol:

Komik duruma d羹m羹 yetkili arkada 8-)
Mutluluk baar覺ya, baar覺 ise zaman覺 deerlendirmeye bal覺d覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
AboveTheRim

Ya: 36
Kay覺t: 08 Kas 2011, 05:06

Mesaj Clk » 04 Nis 2013, 19:00

Ben de vardi bir Vectra GT Lexmaul tuning 190 HP. Arac ak羹s羹 patlayinca kadar gayet iyiydi. Motor b繹l羹m羹n羹 eski haline getirene kadar neler cekmistik.

Bence Opel'in 羹rettigi ( zamanina g繹re) Astra GSI ile birlikte en iyi araclardan bir tanesidir :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kirpi ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners