TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ergonomik Saatin ap覺 Ne Olmal覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ergonomik Saatin ap覺 Ne Olmal覺

Mesaj Baran » 08 ub 2013, 12:16

44l羹k saatleri giyim tarz覺ma zevkime bileime daha cok yak覺t覺r覺yorum ama panerai de 47 bile olur ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj brckk » 10 ub 2013, 01:38

yle zor soru ki.. Bilee g繹re de, markaya g繹re de deiiyor.. Mesela Rolex'de 40 mm benim i癟in maximumken Hublot'da 41 tam oluyor ama AP de 41 bileime 癟ok b羹y羹k duruyor gibi hissediyorum. Ama kendim i癟in 36-41 diyebilirim..
Kullan覺c覺 avatar覺
brckk

Kay覺t: 05 Eyl 2012, 21:20

Mesaj SemsalGS » 10 ub 2013, 13:48

Ger癟ekten enteresan bir soru, bu soruyu etraf覺mda da sordum, ciddi bir say覺ya ulat覺m galiba. Genelde kabul g繹ren ta覺nmas覺 kolay, ergonomik, 癟ok k羹癟羹k olmayan ama 癟okta b羹y羹k olmayan gibi sonsuza 癟覺kan bir s羹r羹 cevap var ama genel tercih 40-42 aral覺覺 gibi duruyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
SemsalGS

Ya: 54
Kay覺t: 22 Oca 2013, 00:11

Mesaj Terasus » 10 ub 2013, 14:35

Gecen ay Kadikoy'de bir saatciye ugrayip Oris denemistim, aynada bakarken acaba buyuk mu durdu diye kendimce soylenirken (saat 44mm idi) satici bayan "boyunuz uzun, size buyuk saat gider" demisti :) Ki boyumda oyle cok uzun degil aslinda, standart 184cm erkek iste :) O gunden sonra 44mm saatlere de gozum kaymaya basladi, onceleri 42mm yeter bana diyordum..
Kullan覺c覺 avatar覺
Terasus

Ya: 39
Kay覺t: 19 Tem 2010, 06:25

Mesaj vmetin » 10 ub 2013, 17:15

Saate g繹re deiir, imdi 40-41 mm Rolex g繹z羹m羹ze normal gelirken 40 Yada 42 mm Panerai Luminor c羹c羹k gibi olur Yada 41 mm AP RO g繹z羹m羹ze devasa geliyor.

Demek ki farazi konuuyoruz, yok illa vard覺r bi 繹l癟羹s羹 hocam diyosak o zaman Fibonacci reyize bakmak gerek. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 221 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners