TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 21:40

Rolex en güçlü kısa vadede az zarar uzun vadede kar ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Re: Ynt: İkinci El Değeri En Yüksek ve En Zayıf Markalar

Mesaj asymptote » 11 Ara 2012, 21:43

hydrocon yazdı:Bizim bulduğum şeyleri sizin bulamamanız ironik.

+1
Genel olarak tercih ve talep edilen ürünlerin ikinci el değer kayıpları (kondisyonları nispetinde) düşük olur. Nasıl paranın ikinci eli yoksa, çok fazla talep gören bazı ürünler tüketici piyasasında mübadele aracı gibi kabul edilirler, paraya yaklaşırlar yani..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Kerem77 » 11 Ara 2012, 21:46

Peki Rolex i dünyanın neresine götürürsen götür bayi keş rakam öder olayı bir şehir efsanesimidir ? Vincefb dostum uzun vadede kar bile ediyor vay be super. Sanırım panerai dede var böyle bir olay ? Bunlar hep tarihin zenginliğimidir neden longines değer kaybeder ?
Kullanıcı avatarı
Kerem77

Mesaj vincefb » 11 Ara 2012, 21:47

Ben etmiyorum dostum :D Her sene liste fiyatına zam geliyor bu saatin ;) Eğer güzel bir fiyata alınır ve düzgün kullanılırsa en kötü aldığınız rakama satarsınız bu da kar anlamına geliyor ;)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj gerrardi » 11 Ara 2012, 22:48

Rolex saat dünyasının 1 karatlık tek taş pırlantası . Dünyanın her yerinde hemen nakite çevirilir. Onun dışında bir saati satın alırken , ilerde ne kadar para eder diye düşünülmemeli .
Kullanıcı avatarı
gerrardi

Mesaj herofb » 11 Ara 2012, 22:57

Kerem77 yazdı:Peki Rolex i dünyanın neresine götürürsen götür bayi keş rakam öder olayı bir şehir efsanesimidir ? Vincefb dostum uzun vadede kar bile ediyor vay be super. Sanırım panerai dede var böyle bir olay ? Bunlar hep tarihin zenginliğimidir neden longines değer kaybeder ?

heralde ekşi sözlükte fazla takılmışsınız bence saat konusunda biraz daha TSF'yi incelerseniz aklınıza gelen tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

evet Rolex istediğiniz her yerde para eder ama elde Rolex ben geldim satacağım derseniz nerede olursanız olun adamı afedersiniz üzerler
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj brckk » 12 Ara 2012, 21:05

Rolex'i sifir al satmak istersen saticiya %30 dusuge, son kullaniciya yedirebildigine satarsin.
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj brckk » 12 Ara 2012, 21:11

Yani oyle "Rolex bu aaaaabi deger kaybetmez" geyiklerine aldanma.. Ulkeye gore ikinci eli degerli/degersiz saat markalari modelleri de degiskenlik gosterebilir, burada ikinci elde yuzune bakilmayan saatler baska bir ulkede cok daha yukari rakamlara satilabilir yada tam tersi.
Kullanıcı avatarı
brckk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners