Harika bir yazı olmuş.
Nasıl rezil olunurun sertifikası.
Hele okuma anlama kısmı ibretlik.
Yürü be yeni Türkiye'nin aslanı. Kim tutar seni.
SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serkan bey sizin yeriniz sahibinden.com ile donanım haber forumları, hem orada geniş bir hayran kitlesi de edinirsiniz. Zira 33 tane rolexi tespih yapıp cekseniz de burada sonuç vermeyecek. Bilgiyi küçümseme de ayrı bir tespitim ama o konuda önerim olmaz, haddimi biliyorum sonuçta.Serkanasn yazdı:Sayın afl burda sanırım vakit israfı olan kişi sizsiniz, saatlerin satınalinabilme kriteri saat kullanma alışkanlığı açısından en büyük olgulardan birisidir, aksi olsaydı eski dönemlerde muzik ve tiyatro da olduğu gibi sadece ülkede bir avuç insan bu güzel sanatları dinleyebilir izleyebilir ve müşahade edebilirdi ve halkın geri kalanından bunun haberi bile olmazdı, halkın geneline yayılmayan dokunmayan hiçbirşeyin kıymeti yoktur olamazda, birşey bildiğinizi yahut okuduğunuzu anlama becerisine sahip olduğunuzu sanmıyorum eğer böyle bir yeteceğiniz olsaydı boş konuşarak konuyu ötelemek yerine iki üç cümle kurma başarısını gösterebilirdiniz, bu şekilde gereksiz ve faydasız hezeyanlara kapılarak saçma sapan yorumların bir anlamı yok, sizin horoloji seviyenizin benim için bir anlamı olmadığı gibi.
Serkanasn yazdı:Sayın afl burda sanırım vakit israfı olan kişi sizsiniz, saatlerin satınalinabilme kriteri saat kullanma alışkanlığı açısından en büyük olgulardan birisidir, aksi olsaydı eski dönemlerde muzik ve tiyatro da olduğu gibi sadece ülkede bir avuç insan bu güzel sanatları dinleyebilir izleyebilir ve müşahade edebilirdi ve halkın geri kalanından bunun haberi bile olmazdı, halkın geneline yayılmayan dokunmayan hiçbirşeyin kıymeti yoktur olamazda, birşey bildiğinizi yahut okuduğunuzu anlama becerisine sahip olduğunuzu sanmıyorum eğer böyle bir yeteceğiniz olsaydı boş konuşarak konuyu ötelemek yerine iki üç cümle kurma başarısını gösterebilirdiniz, bu şekilde gereksiz ve faydasız hezeyanlara kapılarak saçma sapan yorumların bir anlamı yok, sizin horoloji seviyenizin benim için bir anlamı olmadığı gibi.
khef yazdı:@gümrükçü vardı, acaba noldu?
@Serkanasn arkadaşı yakalattınız mı? Yoksa gerçekten meslektaşınız mı çıktı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serkanasn yazdı:
Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Skywalker34tr ve 176 misafir
|