TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Nautilus 5711 Mavi Kadran Yorumlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Nautilus 5711 Mavi Kadran Yorumlar

Mesaj afl » 12 Ağu 2019, 18:36

Harika bir yazı olmuş.
Nasıl rezil olunurun sertifikası.
Hele okuma anlama kısmı ibretlik.
Yürü be yeni Türkiye'nin aslanı. Kim tutar seni.

SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj manil » 12 Ağu 2019, 18:38

Serkanasn yazdı:Sayın afl burda sanırım vakit israfı olan kişi sizsiniz, saatlerin satınalinabilme kriteri saat kullanma alışkanlığı açısından en büyük olgulardan birisidir, aksi olsaydı eski dönemlerde muzik ve tiyatro da olduğu gibi sadece ülkede bir avuç insan bu güzel sanatları dinleyebilir izleyebilir ve müşahade edebilirdi ve halkın geri kalanından bunun haberi bile olmazdı, halkın geneline yayılmayan dokunmayan hiçbirşeyin kıymeti yoktur olamazda, birşey bildiğinizi yahut okuduğunuzu anlama becerisine sahip olduğunuzu sanmıyorum eğer böyle bir yeteceğiniz olsaydı boş konuşarak konuyu ötelemek yerine iki üç cümle kurma başarısını gösterebilirdiniz, bu şekilde gereksiz ve faydasız hezeyanlara kapılarak saçma sapan yorumların bir anlamı yok, sizin horoloji seviyenizin benim için bir anlamı olmadığı gibi.
Serkan bey sizin yeriniz sahibinden.com ile donanım haber forumları, hem orada geniş bir hayran kitlesi de edinirsiniz. Zira 33 tane rolexi tespih yapıp cekseniz de burada sonuç vermeyecek. Bilgiyi küçümseme de ayrı bir tespitim ama o konuda önerim olmaz, haddimi biliyorum sonuçta.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj gkhnbaggio » 12 Ağu 2019, 18:52

Serkanasn yazdı:Sayın afl burda sanırım vakit israfı olan kişi sizsiniz, saatlerin satınalinabilme kriteri saat kullanma alışkanlığı açısından en büyük olgulardan birisidir, aksi olsaydı eski dönemlerde muzik ve tiyatro da olduğu gibi sadece ülkede bir avuç insan bu güzel sanatları dinleyebilir izleyebilir ve müşahade edebilirdi ve halkın geri kalanından bunun haberi bile olmazdı, halkın geneline yayılmayan dokunmayan hiçbirşeyin kıymeti yoktur olamazda, birşey bildiğinizi yahut okuduğunuzu anlama becerisine sahip olduğunuzu sanmıyorum eğer böyle bir yeteceğiniz olsaydı boş konuşarak konuyu ötelemek yerine iki üç cümle kurma başarısını gösterebilirdiniz, bu şekilde gereksiz ve faydasız hezeyanlara kapılarak saçma sapan yorumların bir anlamı yok, sizin horoloji seviyenizin benim için bir anlamı olmadığı gibi.

Bu çok talihsiz olmuş gerçekten...

** instagram: cigarlig
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj khef » 12 Ağu 2019, 19:00

@gümrükçü vardı, acaba noldu?

@Serkanasn arkadaşı yakalattınız mı? Yoksa gerçekten meslektaşınız mı çıktı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj Serkanasn » 12 Ağu 2019, 19:07

Çok enteresan insanlar var bu platformda, hiçbirşey bilmediğini bilmeyip konuşacak iki kelamı olmadığı halde kıymetli komedyen Cem Yılmaz'ın o ünlü sahnesinde bahsettiği gibi "sevmek; sevmekse eğer, sevmek; sevmemektir" diyor birisi diğerleri de garip bir şekilde alkış tutabiliyor, sizin hiçbirinizin özgün bir cümlesi yok mu? kendinize ait tek bir düşünceniz yok mu? ya da var ama bu alkışladığınız kişilerin hoşuna gitmezse halimiz nice olur diye deklare etmeye mi çekiniyorsunuz?

Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj Serkanasn » 12 Ağu 2019, 19:11

khef yazdı:@gümrükçü vardı, acaba noldu?

@Serkanasn arkadaşı yakalattınız mı? Yoksa gerçekten meslektaşınız mı çıktı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayın khef; bu forumdan içi boş bir lakırdı yada yada hırsızlık yapıp saat yerine kelepçe takmaya aday olan lakin bu Aziz ve Güzide devletimizin elinden ekmek yemekle birlikte akılsız bir memur olsa gerek.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj afl » 12 Ağu 2019, 19:16

Serkanasn yazdı:
Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.

Özellikle buralar müthiş. Forumu ne kadar okuduğunuz çok belli. İçerikten haberiniz bile yok. Benim bilgi birikim vs düzeyi ise başka mesele. Yine okumadığınız belli okusanız öğrenirdiniz. Hadi bunları geçtik de hala sizin polemikten başka katkınızı göremedik. Biz boş insanları bir aydınlatın ne olur. Söz mücadele etmiycez sizi zorlamıycaz

Yahu elle tutulur hiçbir yanınız yok şimdi ciddiye alınır hiçbir tarafınız da kalmadı hala konuşuyorsunuz ya ben de bu pişkinliğe inanamıyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Maradona » 12 Ağu 2019, 19:30

@Kerem77 vardı, ne oldu ona? [emoji56]
Kullanıcı avatarı
Maradona

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Skywalker34tr ve 176 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners