SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hfatih yazdı:Tek bir saat kullanacaksın ve sınırsız butcen var deseler sanırım ilk saatlerimden olan ve çok uzun süredir severek kullandığım Casio a168 veya bir benzeri bana yeter fazlasına gerek yok derdim.
Böyle bir sınırlama olmayacaksa bir noktada durabilecegimi düşünmüyorum, ama sıradaki hedef klasik quartz bir Grand Seiko
Saat kurmaya ve ayarlamaya üşeniyorum esas sebep bu. Durdu mu saptı mı vs dertleri olmadan alıp takmak hoşuma gidiyor.mturann yazdı:hfatih yazdı:Tek bir saat kullanacaksın ve sınırsız butcen var deseler sanırım ilk saatlerimden olan ve çok uzun süredir severek kullandığım Casio a168 veya bir benzeri bana yeter fazlasına gerek yok derdim.
Böyle bir sınırlama olmayacaksa bir noktada durabilecegimi düşünmüyorum, ama sıradaki hedef klasik quartz bir Grand Seiko
Neden Quartz Hocam?
hfatih yazdı:Saat kurmaya ve ayarlamaya üşeniyorum esas sebep bu. Durdu mu saptı mı vs dertleri olmadan alıp takmak hoşuma gidiyor.mturann yazdı:hfatih yazdı:Tek bir saat kullanacaksın ve sınırsız butcen var deseler sanırım ilk saatlerimden olan ve çok uzun süredir severek kullandığım Casio a168 veya bir benzeri bana yeter fazlasına gerek yok derdim.
Neden Quartz Hocam?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 246 misafir
|