TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

STII 2012: Swiss Time in İstanbul

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swiss Time in İstanbul

Mesaj brckk » 24 Ara 2012, 23:01

Beyler fuarda SLS açıkmıydı kapalımıydı?
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj herofb » 24 Ara 2012, 23:40

brckk sls genel olarak kapalı Baran gibi vip kişilere açıktı :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 2fast4u » 24 Ara 2012, 23:40

Bence saatleri deneme kismi degil uzucu olan lutfu kirdar gibi bir mekanda marka basi 5 modelle katildim diyen markalara yazik hele o rolex yokmu vitrine koyduklari modeller ikinci el satan magazalarda kenarda duruyor standin basinda adam yok sen sektorde basi ceken marka isen laf olsun diye takilmayacaksin yinede damas grubuna helal olsun fuara ciddiyet katmislar sunduklari markalarin (perrelet,frankmuller,corum gibi) basinda yetkili kisiler en kucuk bilgiyi sunmaktan cekinmediler keza pirlant kanyon magazasindan tanidigim ekiple oris i aslan gibi tanitiyorlardi.bide markasi tanitimda var sandigimiz ama ici bos standlar var ki onlar tam bir rezalet .ulkemizde her alanda oldugu gibi luks saatcilik gostermelik bir kosede durmaya devam ediyor ayni swisstime da oldugu gibi.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj brckk » 25 Ara 2012, 00:16

herojd11 yazdı:brckk sls genel olarak kapalı Baran gibi vip kişilere açıktı :)

:):)
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj Frax » 25 Ara 2012, 00:19

Baran yazdı:Herhangi bir saatciye gittiğimizdede dilediğimiz modeli deneyebiliyoruz o saatler satılmıyormu ? Autoshow da SLS ede bindim sağını solunuda kurcaladım fraxx ;) Organizasyon kötü olabilir aksaklıklar olabilir hepsi kabulumuz fakat bu sahipsiz 2-3 standla fuar yapılması anlamına gelmiyor.Markalar rağbet göstermemiş olabilir yada fuara katılımın cok olacağını düşünmediler o yuzdende önemsemediler hepsi olabilir.Zaten oraya çapulcu adam gelmez araba fuarlarında sıkca karşılaştığımız gibi o yuzden saatleri denetebilir en azından vitrinlerin başına muhattap birini koyabilirlerdi bunlar zor şeyler değil.Ben doğrusu üzülmüştüm gidemediğime biryandanda biliyordum böyle olacağını.Üzüldüysem orada caglar abiyle serdar abiyle diğer üyelerle olamadığım içindir yoksa denemek istediğim saati gider dukkandada denerim sağını solunu mıncıklarım kimsede gık edemez.

Abi aynı taraftayız merak etme. SLS de dahil olmak üzere ;)

Brckk Mercedes'in SLS hariç tüm araçları herkese açıktı ve SL döşemesini koparma çalışmalarına rastladık, hayvanın biri çekiştiriyordu. Aynı şekilde Mini GP kapalıydı önümdeki kişi bu araç niye açık değil yaa diye kapıyı deli gibi zorlarken ben aracı açabilir misiniz dediğimde 2 kişi aracı açtı ve gelip ilgilendi. Kastettiğim şey kullanıcı profili ve yaklaşım burada. Saat fuarından da bu sebeple yakındım ben. Sonuçta gelen kitle belli. Maçka'da organizasyon yapıyorsunuz, gelmesi muhtemel kişilerin profilinden net olarak eminsiniz, kimse size çıkarıp 100K CHF saati elden ele dolaştırın demiyor ama 500 CHF etikete sahip VSA nın bile gösterilmemesi çok ilginç. Saat fuarına merakı olmayan kim gelir ki? Dikizlenecek manken yok, aracın önünde fotoğraf çekilip "kanka makine fenaaa" yazılacak dikkat çekici bir obje yok.

2fast de aynı şeyi gözlemlemiş, biz herojd - Çağlar abiyle gezdik, Oris ve Perrelet standındakilerle sohbet ettik, Zenith standında da bir kız görevliydi ve o da az çok bilgili, bilgi eksikliğini kapatacak kadar ilgiliydi :)

Gelen en zararlı adam benim yahu orada, beni de atın millete saat gösterin ayıptır :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj brckk » 25 Ara 2012, 00:38

Frax katılıyorum, camekan içinde sergilenen saatlerle fuar yapmışlar hesapta. Bizlerden gelen olumsuz tepkiler umarım organizatörlere ders olur ve seneye (tabi tekrarı yapılabilirse) daha profesyonel bir fuarı ziyaret ediyor oluruz.

Ellerindeki koca koca yüzüklerle arabaların camlarından içine bakmaya çalışırken ÇAAT diye tavana vuran, aracın içinde neredeyse piknik yapan ayular bol olduğundan otomobil fuarına gitmiyorum, istediğim araçları bayide görüyorum.. ;)
Kullanıcı avatarı
brckk

Mesaj Baran » 25 Ara 2012, 09:59

Bende Mercedes 2008den beri var toy mercedesci sayılırım eski BMW ciyim cunku ama amcam ağır Mercedescidir o yuzden onun cevresiyle Mercedes camiasına katıldım sonrada servistir odur budur showroomdur girip cıkmadığım yer kalmadı benı severler iyi müşterileri olmasamda her sene arabasını değiştiren musterileri gibi.Severler benı actılar bindim yoksa vip lik bir durumum yok öle seyleride sevmem zaten :)

2fast, Rolexi bıraktın bırakalı karakterin değişti abi corum morum gec onları Rolexin reklama tanıtıma ihtiyacı yok marka olarak.Seviyorum seni abi :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj 2fast4u » 25 Ara 2012, 11:59

Yaw ben ne zaman rolex ci oldum baran:) burda rolex i olmayan benden daha fazla rolex hayranlari vardir.Tanitima ihtiyacin yoksa hic katilma kardesim birakin bu isleri ;)saat chopard dir:p
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 223 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners