Gumruk kargo vs 304 dolara geldi. Bakalim nasi cikicak. Son bir tane daha var stokta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
sinandinc yazd覺:Normalde 400 dolar civarlari yurtd覺覺 sat覺覺. Urun firmadan refurbished oldugu icin baya ucuz, dayanamadim aldim.
Gumruk kargo vs 304 dolara geldi. Bakalim nasi cikicak. Son bir tane daha var stokta.
Ankthas yazd覺:sinandinc yazd覺:Normalde 400 dolar civarlari yurtd覺覺 sat覺覺. Urun firmadan refurbished oldugu icin baya ucuz, dayanamadim aldim.
Yaln覺z saat 48.5mm'mi 癟ok b羹y羹k geldi bana, denemi miydiniz kolunuzda daha 繹nce, takip ettiiniz bir saat miydi uzun s羹redir?
sinandinc yazd覺:Ankthas yazd覺:sinandinc yazd覺:Normalde 400 dolar civarlari yurtd覺覺 sat覺覺. Urun firmadan refurbished oldugu icin baya ucuz, dayanamadim aldim.
Yaln覺z saat 48.5mm'mi 癟ok b羹y羹k geldi bana, denemi miydiniz kolunuzda daha 繹nce, takip ettiiniz bir saat miydi uzun s羹redir?
bi suredir videolarini seyrediyodum ama deneme firsatim olmadi. 48 ve 52 lik baska buyuk saatlerde kullandigimdan biraz da ona guvendim. Korleme oldu ama bakalim nasil olucak[emoji28]
Ankthas yazd覺:sinandinc yazd覺:Ankthas yazd覺:sinandinc yazd覺:Normalde 400 dolar civarlari yurtd覺覺 sat覺覺. Urun firmadan refurbished oldugu icin baya ucuz, dayanamadim aldim.
bi suredir videolarini seyrediyodum ama deneme firsatim olmadi. 48 ve 52 lik baska buyuk saatlerde kullandigimdan biraz da ona guvendim. Korleme oldu ama bakalim nasil olucak[emoji28]
yleyse s覺k覺nt覺 olaca覺n覺 sanm覺yorum, hay覺rl覺 olsun, g羹le g羹le kullan覺n, geldiinde kutu a癟l覺覺n覺z覺 bekleriz
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, fsinan, korayyalnizlar ve 26 misafir
|