Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Archezia yazd覺:Y繹netim, benim kazand覺覺m覺 ne zaman a癟覺klayacaks覺n覺z?
birka癟 yar覺tan sonra belki
Hocam siz b繹yle diyince bir 繹zeletiri yapay覺m dedim. 襤lk sayfadan balayarak b羹t羹n fotoraflar覺 dikkatlice inceledim. Sonra benim 癟ektiim fotorafa da bakt覺m. Fakat ne yaz覺kki dediinizin olmas覺n覺 salayacak yani benim b覺rak覺n birka癟 yar覺覺, bir yar覺 bile beklememe sebep olacak bir fotoraf g繹remedim. Eer iddial覺 arkadalar varsa rica ediyorum burada paylas覺nlar fotoraflar覺n覺. B繹ylece dili rakiplerle birlikte bu yar覺ma benim i癟in zevkli hale gelmi olur. Umar覺m beni a覺rtacak 羹yelerimiz 癟覺kar
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Daha fazla kat覺l覺m olmayacak gibi duruyor. K羹癟羹k olan resimleri bozulmas覺n diye 癟er癟eve i癟ine alarak 800 pixel olarak y羹kler 2-3 g羹n sonra oylamaya a癟ar覺z. Resmini deitirmek isteyenler varsa konuya belirtsin. 2Fast yeni Breitlingi ile ekleyebilir mesela. Birde M羹hendis78 癟ift resim y羹klemiti oda se癟ebilir veya deitirebilir yada ilk resmi al覺r覺z.
Eklemeyen bir癟ok aktif 羹ye var asl覺nda. Baka eklemek isteyen varsa onlarda eklesin oylama 繹ncesi.