diesel yazdı:Birbirinden güzel sayısız marka ve model arasından böyle bir seçim yapmak çok zor olsa da seçeneğim muhtemelen jubilee kordonlu bir Rolex Datejust Blue olurdu.
Ankthas yazdı:diesel yazdı:Birbirinden güzel sayısız marka ve model arasından böyle bir seçim yapmak çok zor olsa da seçeneğim muhtemelen jubilee kordonlu bir Rolex Datejust Blue olurdu.
Sanırım benim de seçimim Datejust olurdu, şöyle temiz bir 16030 mesela. Hem spor, hem dress, her koşula ve şekle girebilen ideal boyutlu ve konforlu bir saat. Bir de Rolex işte![]()
Ama bu seçenek "tek bir saat takmak zorundasın hangisini seçerdin?" denildiğinde vereceğim cevap olur. Yoksa tek saat takmayı hiç mi hiç düşünmüyorum, rotasyon iyidir
manil yazdı:Saat konusunda iki temel yaklaşım olduğunu tecrübe ile anladım, idrak ettim.
İlki, çok sayıda saat sahibi olup günlük giyim tercihine göre rotasyon içinde saatleri kullanmak.
Diğeri ise ne olursa olsun tek saatten devam etmek. İkinci durum saatle aranızda duygusal bağ kurulmasına neden oluyor. Çizik, vs gibi şeyler ilk durumda kişiyi rahatsız ederken diğerinde ise zamanın nişanesi olarak kabul edildiği için olumlu bile karşılanabilir. Şahsen, zaman içinde ikinci görüşe göre evrildiğimi rahatlıkla ifade edebilirim. Bunun benim özelimde saatteki karşılığı Sub'dır.
Sent from my E6633 using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], plez, zodiac ve 70 misafir
|