Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Heyea » 01 Tem 2025, 11:23
mturann yazdı:
Şu an kullandığım 3 Adet Homage saat
Üçünden de çok çok memnunum.
Forumda devalı konuştuğumuz taklit aslını yaşatır görüşüne ters olarak bu saatleri aldıktan sonra orjinallerine bakma ihtiyacı hissetmemem.
Yani asla tatmin olmayacaksın hep orjinalinde gözün olacak durumu benim için geçerli değil en azından şu anda.
Saatlerin gerek tokluğu, kalitesi, zaman tutması beni çok tatmin etti.
Hepsinde safir cam olması da harika bir şey.
Markaların farklı modellerinde farklı kaliteler söz konusu olabilir fakat benim izlenimlerim şu şekilde:Bu üç saatten en kalitelisi Phylida sonra San Martin Sonra Pagani Design
Phylidanın kolda duruşu konforu ağırlığı ve zaman tutması hepsinden iyi.
Bildiğim kadarı ile hepsinin içinde NH35 mekanizma var.
İzlenimlerim bu şekilde sizlerle paylaşmak istedim.
San Martin homage markaları arasında en iyisi bence ama modele göre farklılık olabilir tabii. Gözüm kapalı alacağım tek homage marka San Martin olabilir. Zaten gittikçe özgün modeller çıkarmaya, bambaşka bir marka haline gelmeye başladılar. Son zamanlarda çinli homage markalarda bir atılım var. Ha sadece bakmakla kalıyorum tabii, satın almak hayal oldu artık. Bir zevkimiz vardı onun da içine ettiler sağolsunlar.
-

Heyea
-
mturann » 02 Tem 2025, 14:51
watch35 yazdı:Bir çok Homage saat sahibi olan birisi olarak aynı şeyleri düşünüyorum. İyi günlerde kullanın.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim
Sizin de saatiniz çok güzel

-

mturann
-
mturann » 02 Tem 2025, 14:52
Heyea yazdı:mturann yazdı:
Şu an kullandığım 3 Adet Homage saat
Üçünden de çok çok memnunum.
Forumda devalı konuştuğumuz taklit aslını yaşatır görüşüne ters olarak bu saatleri aldıktan sonra orjinallerine bakma ihtiyacı hissetmemem.
Yani asla tatmin olmayacaksın hep orjinalinde gözün olacak durumu benim için geçerli değil en azından şu anda.
Saatlerin gerek tokluğu, kalitesi, zaman tutması beni çok tatmin etti.
Hepsinde safir cam olması da harika bir şey.
Markaların farklı modellerinde farklı kaliteler söz konusu olabilir fakat benim izlenimlerim şu şekilde:Bu üç saatten en kalitelisi Phylida sonra San Martin Sonra Pagani Design
Phylidanın kolda duruşu konforu ağırlığı ve zaman tutması hepsinden iyi.
Bildiğim kadarı ile hepsinin içinde NH35 mekanizma var.
İzlenimlerim bu şekilde sizlerle paylaşmak istedim.
San Martin homage markaları arasında en iyisi bence ama modele göre farklılık olabilir tabii. Gözüm kapalı alacağım tek homage marka San Martin olabilir. Zaten gittikçe özgün modeller çıkarmaya, bambaşka bir marka haline gelmeye başladılar. Son zamanlarda çinli homage markalarda bir atılım var. Ha sadece bakmakla kalıyorum tabii, satın almak hayal oldu artık. Bir zevkimiz vardı onun da içine ettiler sağolsunlar.
Görüşlerinize katılıyorum.
Çinden alabiliyor olsak muhteşem olacak ama tüm kapılar kapandı maalesef.
Bundan sonra da eskiye dönülmez diye düşünüyorum
-

mturann
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 232 misafir