Cct yazd覺:Bu arada Omega ve Rolex ayn覺 fiyat segmentinin saati deildir.
50 y覺l boyunca b繹yleyken bir anda Rolex ile ayn覺 fiyat seviyesine 癟覺kmak istemesi Omega i癟in bence tarihi bir hata olacakt覺r.
.
Cct yazd覺:Bu arada Omega ve Rolex ayn覺 fiyat segmentinin saati deildir.
50 y覺l boyunca b繹yleyken bir anda Rolex ile ayn覺 fiyat seviyesine 癟覺kmak istemesi Omega i癟in bence tarihi bir hata olacakt覺r.
asymptote yazd覺:Cct yazd覺:Bu arada Omega ve Rolex ayn覺 fiyat segmentinin saati deildir.
.
coolfire yazd覺:Saat bir begeni, bir zevk isidir. Bunun icin birbirinizi kirmaniza gerek yok. Mertk bir sey dayatmamis bence, fikirlerini ve gorduklerini soylemis. Sokaktaki insan ne pp ne ap ne de jlc bilir. Bir omega birde rolex bilir luks saat olarak, ben kendimden biliyorum. Ikiside kiymetli marka, yapmayin etmeyin.
zafeer yazd覺:Clk yazd覺:zafeer yazd覺:Bence herkes hangi saati alaca覺na kendi karar verebilir gerilmeye gerek yok.!
@mertk dilediin gibi yazmaya devam et l羹tfen
Zafeer, mertk'nin Rolex almak istemesinin nedenini tekrar okurmusunBen g羹zel bir pazar aksami yasiyorum, sen gerildin mi?
@clk
Zerre gerilmedim hi癟te gerilmeye niyetim yok yazd覺klar覺ndan(羹nlemler falan)senin gerildiini d羹羹nm羹t羹m ne omega ne rolex babam覺n mal覺
O y羹zden herkesin dilediini yazmas覺 taraftar覺y覺m iyi pazarlar bu arada
Cct yazd覺:Peki Omega'n覺n gidiat覺 ile ilgili tart覺覺l覺rken neden s羹rekli Rolex konuuluyor? Ben bunu 癟ok anlams覺z buluyorum.. 5 sayfa yaz覺lm覺 ama hi癟 Omega'dan bahseden yok.
Fiyat segmenti haricinde 羹r羹n gelitirme olarakta 癟ok farkl覺 markalardan bahsettiimiz i癟in ben bu marka 繹vme/yerme yaz覺lar覺n覺 gereksiz buluyorum.
Rolex az say覺da modelin az say覺da varyasyonu 羹zerinde 癟al覺覺p en ufak detaya kadar inerken Omega akl覺n覺za gelmeyecek kadar 癟ok se癟enek sunarak mutlaka beeneceiniz bir model 癟覺kartmak 羹zerine odakl覺d覺r.
Konuya ger癟ekten d繹necek olursak:
-Y覺llard覺r bolad覺klar覺 Speedmaster serisi son 3 y覺ld覺r alt覺n 癟a覺n覺 ya覺yor. zellikle bu sene tan覺t覺lan Speedmaster Moonphase ile just another speedy kal覺b覺n覺 k覺rd覺. retim ve malzeme kalitesi olarakta b羹y羹k farklar var. En basiti y覺llard覺r anodize al羹minyum olarak kullan覺lan Tachymetre bezeli art覺k seramik.
-Biraz renksiz kalan Planet Ocean koleksiyonu i癟in bu sene gelen eklemeler farkl覺l覺k arayanlara iyi bir alternatif olabilir. Ayr覺ca Omega'n覺n yeni sunmaya balad覺覺 kendi Nato kay覺lar覺da (Biraz pahal覺 olsada) Seamaster serisi kullan覺c覺lar覺 i癟in iyi bir gelime.
-Genel olarak Omega s羹rekli az dokunulmu modelleri pompalad覺klar覺 d繹nemi geride b覺rakm覺 g繹r羹n羹yor. Bence gidiat gayet iyi![]()
-Benim tek negatif eletirim inhouse mekanizmalardaki boyut problemi olabilir. Kal覺nl覺k nedeniyle yeni mekanizmalar覺n kullan覺ld覺覺 b羹t羹n modeller biraz ikin g繹r羹n羹yor.
-METAS konusu merakl覺lar覺 i癟in biraz kurnazl覺k koksada asl覺nda baar覺l覺 bir pazarlama stratejisi.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kogan ve 241 misafir
|