TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yine Mi Saat Aldın? Sorusuna Ne Cevap Verilir?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yine mi saat aldın?" sorusuna ne cevap verilir?

Mesaj fsenturk » 20 Nis 2020, 09:46

alihoca yazdı:
fsenturk yazdı:
alihoca yazdı:Sevgili Mandos bana katılmamakta özgürsünüz tabi ki. Her insanın bakış açısı farklı, hepimiz aynı şekilde düşünseydik dünya olduğundan daha sıkıcı bir yer olurdu.

Madem anlaştınız o zaman formu başlığında sorulan soruya siz ne cevap verirsiniz onu bi alalım sizden de :D

Cevabım soruyu sorana ve soruş tarzına göre değişirdi herhalde:) Yani bir nevi politik bir cevap olurdu. Ama vermek istediğim cevap “aldıysam kendi paramla aldım, sana mı soracağım” olurdu:)

Eşin soruyor.. Veya Baban.. Bunu söyleme şansın yok yani... (Belki babana söylersin kendi paramla aldım diye ama eşine söyleyemiyorsun işte mevzu o :D )
Kullanıcı avatarı
fsenturk

Mesaj kiwi21 » 23 Nis 2020, 15:50

:)

Resim
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj umutaydogdu » 23 Nis 2020, 17:56

İki saatimi sattım zaten onun için bu hiç kasmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
umutaydogdu

Mesaj kens » 21 Eki 2024, 17:28

Arkadaşlarımın bir çoğu zaten saat delisi olduğumu biliyor ve aynı şekilde onlarda saat delisi :D asıl hep aynı saatle görseler şaşırırlar :D :D saatlerimi bu zamana kadar hep anneannem aldı o yüzden aile zaten sorun değil.tek çocuk ve tek torun olmanın faydalarını sonuna kadar yaşıyorum ve yaşayacağım :D :D eğer ilerleyen zamanlarda olur da evlenirsem eşime sadece sence hangi saati almalıyım şeklinde danışırım ve fikrini sorarım o kadar.bunun ilerisi olmaz ve olmamalı da bence.çünkü benim zevkim,benim hobim,benim param. eşimin karışmaya veya bu konu üzerinden tartışma çıkarmaya hakkı yok.
Kullanıcı avatarı
kens

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 234 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners