TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatlare Bu Kadar Paray覺 Nas覺l Veriyorsunuz?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlare bu kadar paray覺 nas覺l veriyorsunuz?

Mesaj iskampavya » 26 Mar 2019, 09:06

sentez42 yazd覺:Bi k覺sm覺m覺z 癟ek senet mafyas覺, bi k覺sm覺m覺z pimp, ben karaborsac覺y覺m.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
iskampavya

Ya: 52
Kay覺t: 22 Ara 2017, 09:42

Mesaj iskampavya » 26 Mar 2019, 09:08

Maradona yazd覺:Daniel Wellington bayiliI a癟acak kadar para biriktireyim b覺rakaca覺m bu ileri... O zamana dek Ankara benim 癟繹pl羹羹m, dokunan覺 yakar覺m... [emoji16]
T覺rsst覺m [emoji1787]

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
iskampavya

Ya: 52
Kay覺t: 22 Ara 2017, 09:42

Mesaj sieger » 26 Mar 2019, 09:17

hah, bak sen mimarlik okuyormussun, ben de mimarim, yani illa doktor pilot olmana gerek yokmus :champ:

Ama yine de sen sen ol, maradonayla arani iyi tut, sonra ankarada imkan verirse cosup gidersin artik
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj HknDrsn » 26 Mar 2019, 09:49

Maradona yazd覺:
byakrep yazd覺:
azizkaya yazd覺:Hala zengin deyince doktor ve pilotlar覺n akla gelmesi 癟ok ac覺...

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Doktor var doktor var, doktor deyince aile hekimi akla gelmesin. ok iyi para basan doktorlar var iyi biliyorum :D
Bizim bebek i癟in gittiimiz doktorda b繹yle garip bir alet var, kocaman b繹yle, ultrason g繹r羹nt羹s羹n羹 ka覺da falan basabiliyor... Kalpazanl覺k da yap覺labilir onunla, yeminle akl覺ma geldiydi... Hemi de kue ka覺da, daha kaliteli... [emoji16]

Doktor arkadalar daha iyi bilir, san覺r覺m bahsettiiniz 3 boyutlu ultrason :D Kalpazanl覺a gerek yok saatte 10 bin basan doktorlar var g羹nde 3 ameliyata girse iyi para basar.
aka bir yana hayat覺n en zor mesleklerinden birini bence Doktorlar yap覺yor. Allah herkese sal覺k s覺hhat versin.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullan覺c覺 avatar覺
HknDrsn

Ya: 45
Kay覺t: 13 Oca 2014, 15:27

Mesaj SEmre » 26 Mar 2019, 09:56

lkenin u durumunda saate para ay覺rabilmek art覺k b羹y羹k bir l羹ks ka癟覺yor arkada hakl覺 ben art niyet g繹rmedim.

Maddiyat deil maneviyat k覺sm覺n覺 ben 癟ok sevdiim i癟in saatlere tutkum var.

Hedeflerime varana kadar hereyi denemek istiyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
SEmre

Ya: 34
Kay覺t: 28 Eyl 2018, 16:37

Mesaj g繹rkemk » 26 Mar 2019, 10:01

azizkaya yazd覺:Hala zengin deyince doktor ve pilotlar覺n akla gelmesi 癟ok ac覺...

SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

bende ona dikkat ettim son 15 y覺lda insanlar覺n kafas覺na doktorlar覺n inan覺lmaz paralar kazand覺覺 fikri 繹yle bir yerleti ki akla ilk doktor - piot filan geliyor. Uzman Doktor dediin adam覺n ( ortalama olarak konuuyorum istisnalar覺 deil) rolex daytona filan almak i癟in 7 ayl覺k t羹m kazanc覺n覺 saate yat覺rmas覺 laz覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj Mandos » 26 Mar 2019, 10:20

SEmre yazd覺:lkenin u durumunda saate para ay覺rabilmek art覺k b羹y羹k bir l羹ks ka癟覺yor arkada hakl覺 ben art niyet g繹rmedim.

Denildii gibi g羹venli bir l羹ks. 100 liraya ald覺覺n bir saati acil bir durumda 90 liraya h覺zl覺ca elden 癟覺karabiliyorsun. Acil bir durum yoksa Rolex gibi markalarda fazlas覺na bile elden 癟覺kar覺yorsun. Bu g羹vence olmasayd覺 bu kadar rahat癟a al覺namazd覺 diye d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj morningstar » 26 Mar 2019, 11:06

Mandos yazd覺:
SEmre yazd覺:lkenin u durumunda saate para ay覺rabilmek art覺k b羹y羹k bir l羹ks ka癟覺yor arkada hakl覺 ben art niyet g繹rmedim.

Denildii gibi g羹venli bir l羹ks. 100 liraya ald覺覺n bir saati acil bir durumda 90 liraya h覺zl覺ca elden 癟覺karabiliyorsun. Acil bir durum yoksa Rolex gibi markalarda fazlas覺na bile elden 癟覺kar覺yorsun. Bu g羹vence olmasayd覺 bu kadar rahat癟a al覺namazd覺 diye d羹羹n羹yorum.
Kesinlikle ayn覺 zamanda hobi d覺覺nda paray覺 tutmak i癟in yat覺r覺m bana g繹re saatler cogu zaman satmak istemesemde saatlerimi yeni saatler almak i癟in mecbur sat覺yorum saatlere y羹ksek fiyatlar vermekte kiinin neye 繹ncelik verdiidir 癟evremden konuacak olursam 繹rnek olarak gidip 癟ok y羹ksek fiyatlara telefon alm覺yorum o paray覺 saate vermeyi tercih ediyorum.Sende daha 羹niversitedesin benim gibi imdiden balaman g羹zel birey giri seviyesi saatler alarak ad覺m atabilirsin zaten devam覺 gelecektir.

SM-N950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 194 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners