[emoji1787][emoji1787][emoji1787]sentez42 yazd覺:Bi k覺sm覺m覺z 癟ek senet mafyas覺, bi k覺sm覺m覺z pimp, ben karaborsac覺y覺m.
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]sentez42 yazd覺:Bi k覺sm覺m覺z 癟ek senet mafyas覺, bi k覺sm覺m覺z pimp, ben karaborsac覺y覺m.
T覺rsst覺m [emoji1787]Maradona yazd覺:Daniel Wellington bayiliI a癟acak kadar para biriktireyim b覺rakaca覺m bu ileri... O zamana dek Ankara benim 癟繹pl羹羹m, dokunan覺 yakar覺m... [emoji16]
Maradona yazd覺:Bizim bebek i癟in gittiimiz doktorda b繹yle garip bir alet var, kocaman b繹yle, ultrason g繹r羹nt羹s羹n羹 ka覺da falan basabiliyor... Kalpazanl覺k da yap覺labilir onunla, yeminle akl覺ma geldiydi... Hemi de kue ka覺da, daha kaliteli... [emoji16]byakrep yazd覺:azizkaya yazd覺:Hala zengin deyince doktor ve pilotlar覺n akla gelmesi 癟ok ac覺...
SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Doktor var doktor var, doktor deyince aile hekimi akla gelmesin. ok iyi para basan doktorlar var iyi biliyorum
azizkaya yazd覺:Hala zengin deyince doktor ve pilotlar覺n akla gelmesi 癟ok ac覺...
SM-N910C cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
SEmre yazd覺:lkenin u durumunda saate para ay覺rabilmek art覺k b羹y羹k bir l羹ks ka癟覺yor arkada hakl覺 ben art niyet g繹rmedim.
Maddiyat deil maneviyat k覺sm覺n覺 ben 癟ok sevdiim i癟in saatlere tutkum var.
Hedeflerime varana kadar hereyi denemek istiyorum.
Kesinlikle ayn覺 zamanda hobi d覺覺nda paray覺 tutmak i癟in yat覺r覺m bana g繹re saatler cogu zaman satmak istemesemde saatlerimi yeni saatler almak i癟in mecbur sat覺yorum saatlere y羹ksek fiyatlar vermekte kiinin neye 繹ncelik verdiidir 癟evremden konuacak olursam 繹rnek olarak gidip 癟ok y羹ksek fiyatlara telefon alm覺yorum o paray覺 saate vermeyi tercih ediyorum.Sende daha 羹niversitedesin benim gibi imdiden balaman g羹zel birey giri seviyesi saatler alarak ad覺m atabilirsin zaten devam覺 gelecektir.Mandos yazd覺:SEmre yazd覺:lkenin u durumunda saate para ay覺rabilmek art覺k b羹y羹k bir l羹ks ka癟覺yor arkada hakl覺 ben art niyet g繹rmedim.
Maddiyat deil maneviyat k覺sm覺n覺 ben 癟ok sevdiim i癟in saatlere tutkum var.
Hedeflerime varana kadar hereyi denemek istiyorum.
Denildii gibi g羹venli bir l羹ks. 100 liraya ald覺覺n bir saati acil bir durumda 90 liraya h覺zl覺ca elden 癟覺karabiliyorsun. Acil bir durum yoksa Rolex gibi markalarda fazlas覺na bile elden 癟覺kar覺yorsun. Bu g羹vence olmasayd覺 bu kadar rahat癟a al覺namazd覺 diye d羹羹n羹yorum.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 194 misafir
|