T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
Tolgi06 » 09 Oca 2015, 17:46
SeRxx yazd覺:Evet, eer net olarak kutunun i癟i bo diye bir ifade kullanm覺sa sonradan bu ifadeyi deitirmesi lehimize olur.
Savc覺l覺k fikrini de ihmal etme Tolga, hatta paypal'a referans olarak forumu, forum i癟inde ki sat覺lar覺n覺 da g繹sterebilirsin.
Ben de yurt d覺覺na saat sat覺覺 yapan birka癟 arkadaa soraca覺m :thumbup.
kilimanjaro yazd覺:Ama dispute a癟覺p kutunun bo olduunu s繹ylemi.襤te burada yakay覺 ele veriyor 羹stad

imdi referans i癟in iletiime ge癟tim, forum refereans覺n覺 da bildireyim

-

Tolgi06
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 03 Nis 2010, 23:20
Bg17 » 09 Oca 2015, 18:56
Tolgi06 yazd覺:SeRxx yazd覺:Evet, eer net olarak kutunun i癟i bo diye bir ifade kullanm覺sa sonradan bu ifadeyi deitirmesi lehimize olur.
Savc覺l覺k fikrini de ihmal etme Tolga, hatta paypal'a referans olarak forumu, forum i癟inde ki sat覺lar覺n覺 da g繹sterebilirsin.
Ben de yurt d覺覺na saat sat覺覺 yapan birka癟 arkadaa soraca覺m :thumbup.
kilimanjaro yazd覺:Ama dispute a癟覺p kutunun bo olduunu s繹ylemi.襤te burada yakay覺 ele veriyor 羹stad

imdi referans i癟in iletiime ge癟tim, forum refereans覺n覺 da bildireyim

Paypal bir gun bile geciktirse savcilik basvurusunu yap bence
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
- Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42
hakanefe » 09 Oca 2015, 23:08
Ge癟mi olsun Tolgi, umar覺m en k覺sa s羹rede 癟繹z羹l羹r bu tats覺z olay.
-

hakanefe
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 28 May 2014, 18:51
Tolgi06 » 09 Oca 2015, 23:18
Arkadalar paypal bildiin doru d羹zg羹n inceleme bile yapmadan alyhmde karar verdi
Savc覺l覺k itiraz覺 konusunda bir bilgim de yok bu i nas覺l olacak. Adamlar bildiin 24 saat i癟erisinde olumsuz karar verdiler.
-

Tolgi06
-
Tgm » 09 Oca 2015, 23:24
Vay bee

ulan hakikaten T羹rk dedin mi; 1-0 yenik bal覺yoruz

Bu kadar kolay olmamal覺.. Denemeye devam et kardeim

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
- Ya: 37
- Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17
kilimanjaro » 09 Oca 2015, 23:41
Tolga elindeki belgelerle hemen savc覺l覺a bavurup su癟 duyurusunda bulunmal覺s覺n.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
Tolgi06 » 09 Oca 2015, 23:45
Pazartesi ilk i su癟 duyurusu yapaca覺m.
Aradaki g繹zlemlerimi yazay覺m:
Bildiin paypale bouna komisyon 繹d羹yoruz. Sat覺c覺lara hi癟bir koruma yok neredeyse.
Al覺c覺 iseniz doland覺r覺c覺l覺k yapman覺z paypal ile olduk癟a rahat. Saati kutudan al覺n, kutu bo deyin dandik bir tutanak tutturun paran覺z cepte.
4 paypal 癟ar覺 merkezi g繹revlisiyle konutum 4 羹 de farkl覺 eyler s繹yledi. Birisi sigortal覺 g繹nderseydiniz deyip resmen dalga ge癟ti.
-

Tolgi06
-
kilimanjaro » 09 Oca 2015, 23:48
Tolgi06 yazd覺:Pazartesi ilk i su癟 duyurusu yapaca覺m.
Aradaki g繹zlemlerimi yazay覺m:
Bildiin paypale bouna komisyon 繹d羹yoruz. Sat覺c覺lara hi癟bir koruma yok neredeyse.
Al覺c覺 iseniz doland覺r覺c覺l覺k yapman覺z paypal ile olduk癟a rahat. Saati kutudan al覺n, kutu bo deyin dandik bir tutanak tutturun paran覺z cepte.
4 paypal 癟ar覺 merkezi g繹revlisiyle konutum 4 羹 de farkl覺 eyler s繹yledi. Birisi sigortal覺 g繹nderseydiniz deyip resmen dalga ge癟ti.
Bu iin peini b覺rakmayal覺m ... acayip zoruma gitti karde hele bir savc覺l覺a bavur bende avukatla tekrar konuup ne yapabiliriz bakaca覺m.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 237 misafir