mrbars yazdı:saat ayrı, katana ayrı.
-hattori hanzo
Yapma.. Gülerler...
mrbars yazdı:saat ayrı, katana ayrı.
-hattori hanzo
desertsun yazdı:Otomatik Hi-Beat Grand seiko > Quartz Patek Philippe zevkler ve renkler
Razz yazdı:desertsun yazdı:.. konu içinde swiss quartzları 1.sınıf bir japon otomatik kalibreden üstün görmek pek akla yatkın gelmiyor.
desertsun: Eğer marka prestijini ve optik beğeniyi tenzih eder ve mevzuya sadece teknik açıdan yaklaşırsak ben de aynı şekilde düşünürüm.. Lakin burada marka prestijinin mevzuya getirdiği farklı bakış açısı konuşuluyor yani sadece kalibre değil.. Bir önceki mesajında verdiğin Mekanik Seiko > Quartz Patek Philippe söyleminden de konuyu kavramış olduğunu düşünüyorum.. Lakin benim takıldığım mevzu kişisel fikirlerin evrensel doğrular gibi aktarılması " Standart bir ETA 7750 otomatik makinenin nasıl olur da bir Japon 8r28'den daha iyi olduğu iddia edilebilir? ", pratikte doğrulanması için ömrün yetmeyeceği çıkarımların müspet ilimleri bile gölgede bırakacak kesinlikte dile getirilişi "Hiçbir isviçre quartz makinesi Seiko quartz'larından sınıf bazında üstün değildir. Aynı maliyet seviyesinde her zaman daha kalitelisini Seiko'dan alabilirsin." ve son olarak bu derece kesin ve NET. söylemlere yakışır, karşıt fikirlere kapı kapattığı yetmiyormuş gibi bir de uyaran final "Gülerler".
Şimdi ben de buraya yazsam " içinde 7750 var diye Hi-End bir İsviçre Markası saat tercih etmek yerine sırf kalibresinin daha üstün olduğuna inanılıyor diye gidip Seiko'ya 16.000,00 TL. verilebilir mi..? Gülerler.. " arkasına da eklesem BiTTi.NET. ..? Yukarıda yüklediğim videodaki sorunun muhattabı ben olmaz mıyım..?
vmetin yazdı:Cartier Quartz>TagHeuer Otomatik
Tag heuer Quartz>Tissot otomatik
Tissot quartz= Seiko otomatik
Seiko Quartz> moda markaları
desem
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Proscd ve 209 misafir
|