grand seiko el yapım anlamında oluyor sanırım değil mi bir de sınırlı sayı olmalı. bir diğer soru da Seiko artık bütün modellerinde elle tepeden kurmalı mı üretiyor yoksa eski geleneklerine bağlı mı elden kurmasız otomatiklerde yani. teşekkürler.
36mm lik versiyonuna sahibim kesinlikle tavsiye ederim bu saatiSelAc yazdı:45 mm benim için sorun olmaz. Radara aldım. [emoji16]Mandos yazdı:Arka kapağı da ayrı güzel. Tek sıkıntısı boyutu.SelAc yazdı:Yana döne dress Tissot bakarken bu güzelliğe denk geldim. Daha önce hiç görmemiştim.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıfır üretimi yokmuş sanırım. İkinci el bakacağım artık.morningstar yazdı:36mm lik versiyonuna sahibim kesinlikle tavsiye ederim bu saatiSelAc yazdı:45 mm benim için sorun olmaz. Radara aldım. [emoji16]Mandos yazdı:Arka kapağı da ayrı güzel. Tek sıkıntısı boyutu.SelAc yazdı:Yana döne dress Tissot bakarken bu güzelliğe denk geldim. Daha önce hiç görmemiştim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
morningstar yazdı:36mm lik versiyonuna sahibim kesinlikle tavsiye ederim bu saatiSelAc yazdı:45 mm benim için sorun olmaz. Radara aldım. [emoji16]Mandos yazdı:Arka kapağı da ayrı güzel. Tek sıkıntısı boyutu.SelAc yazdı:Yana döne dress Tissot bakarken bu güzelliğe denk geldim. Daha önce hiç görmemiştim.
Tissot Heritage 1936fbC yazdı:morningstar yazdı:36mm lik versiyonuna sahibim kesinlikle tavsiye ederim bu saatiSelAc yazdı:45 mm benim için sorun olmaz. Radara aldım. [emoji16]Mandos yazdı:Arka kapağı da ayrı güzel. Tek sıkıntısı boyutu.SelAc yazdı:Yana döne dress Tissot bakarken bu güzelliğe denk geldim. Daha önce hiç görmemiştim.
Modelin adı veya kodu nedir?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 220 misafir
|