Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sasuta » 16 Tem 2024, 12:16
HomageÖğrenc yazdı:Steeldive marka SD1953 model saatimden cyclops çıkarmıştım. Şimdi de bezel çıkarmayı düşünüyorum.
Önceden çıkaran ve tecrübelerini paylaşmak isteyenler var mıdır?¿ Varsa çok mutlu olurum.

Bunun gibi gözükmesini istiyorum.
Bezelle kasa arasından kastırarak çıkartabilirsin. Youtube üzerinde bir çok video var izleyerek fikir edinebilirsin. Ben bir iki saatimin bezelini değiştirmek için çıkartmıştım sorun olmuyor.
"Bir fırıldak rüzgar olmadan dönüyorsa mutlak bir üfleyen vardır"
-

sasuta
-
HomageÖğrenc » 17 Tem 2024, 09:40
sasuta yazdı:HomageÖğrenc yazdı:Steeldive marka SD1953 model saatimden cyclops çıkarmıştım. Şimdi de bezel çıkarmayı düşünüyorum.
Önceden çıkaran ve tecrübelerini paylaşmak isteyenler var mıdır?¿ Varsa çok mutlu olurum.

Bezelle kasa arasından kastırarak çıkartabilirsin. Youtube üzerinde bir çok video var izleyerek fikir edinebilirsin. Ben bir iki saatimin bezelini değiştirmek için çıkartmıştım sorun olmuyor.
YouTube'daki videoları izledim ama orada hep Rolex Submariner bezeli söküyorlar. Steeldive SD1953 bezelini sökersem oluşacak görüntü nasıl olacak onu merak ediyorum. Bezeli söktüğümde kalan çerçeve yine Rolex Submariner gibi mi olacak onu bil(e)miyorum.
-

HomageÖğrenc
-
sasuta » 17 Tem 2024, 12:53
Söküp dene, geri takması da oldukça basit. Çekinecek bi durum yok.
-

sasuta
-
kaanknv » 17 Tem 2024, 13:39
HomageÖğrenc yazdı:sasuta yazdı:HomageÖğrenc yazdı:Steeldive marka SD1953 model saatimden cyclops çıkarmıştım. Şimdi de bezel çıkarmayı düşünüyorum.

YouTube'daki videoları izledim ama orada hep Rolex Submariner bezeli söküyorlar. Steeldive SD1953 bezelini sökersem oluşacak görüntü nasıl olacak onu merak ediyorum. Bezeli söktüğümde kalan çerçeve yine Rolex Submariner gibi mi olacak onu bil(e)miyorum.
Çıkarırken gerekli zımbırtıyı almayı ihmal etmeyin yalnız. Ben nasılsa benziyor diye çakı ile çıkarırken elimi kestim

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

kaanknv
-
sasuta » 17 Tem 2024, 13:52
kaanknv yazdı:HomageÖğrenc yazdı:sasuta yazdı:HomageÖğrenc yazdı:Steeldive marka SD1953 model saatimden cyclops çıkarmıştım. Şimdi de bezel çıkarmayı düşünüyorum.

Çıkarırken gerekli zımbırtıyı almayı ihmal etmeyin yalnız. Ben nasılsa benziyor diye çakı ile çıkarırken elimi kestim

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keskin olmayan kahvaltı yağ bıçağı bu iş için biçilmiş kaftan diyebilirim.
-

sasuta
-
HomageÖğrenc » 18 Tem 2024, 13:29
HomageÖğrenc yazdı:Steeldive marka SD1953 model saatimden cyclops çıkarmıştım. Şimdi de bezel çıkarmayı düşünüyorum.

Çıkardım.
Böyle gözüküyor:

Steeldive SD1953, Rolex Submariner gibi olmadı; bezelin altındaki kısım farklıymış. Ama ben beğendim yine de, bu şekilde kullanmaya devam edeceğim, bezeli geri takmayacağım.

-

HomageÖğrenc
-
sasuta » 18 Tem 2024, 14:05
Çok da kötü durmamış ama imkan dahilinde bezel altındaki o düz görünen zemine gravür işleme yapılabilse çok güzel görünür

-

sasuta
-
emreyigin » 25 Tem 2024, 10:12
Milsub Homage

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

emreyigin
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kesikparmak, Majestic-12 [Bot] ve 194 misafir