Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Abi önceden de söyledim sana bir watchwinder şart bence. Tabi 20 saati olunca insanın maaliyet artıyor ama ben olsam ne yapar eder ya en ucuzundan 8-10 winder alırdım yada o senin baktığın varmış ya bi tane kocaman ondan alırdım...
2-3 gunde razz dedigin gibi deniyecem ben cok sık saati cıkarıyorum belki o yuzden tam randımanlı olarak olcum yapamadım. clk saati benden onceki herhalde hic kullanmamıs gerci biraz taktım dedi ama klipsleri bile hala sert bir saat devamlı kutusunda sabit pozisyonda kalmıs bakalım yeni degerler ne cıkacak.
Sıcak hava otomatik saatleri ileri gitme yönünde mi geri kalma yönünde mi etkiliyordu? Forumda bir yerlerde okumuştum ama şimdi bulamadım. Bu başlığa da uygun olduğundan tekrar gündeme taşımanın mahsuru yok diye düşündüm. Benim Longines sıcaklardan -5sn/gün sapmasını -6sn/gün olarak değiştirdi de.
Konu epeydir uyumuş ama kaldığı yerden devam edeyim. 5 sn/gün olan sapma yaklaşık 15 ay sonra 15 sn/gün'e ulaştıysa, bu saat "bakım isterim" mi demektedir?
@clk bu testi ben nasıl yapabilirim? referans alacağım saat nerede bulunabilir? nette falan mı iphone'a kello die bir app yüklemiştim ama pek güven vermiyor bana..