TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ünlü bir saat ustası olmak için ne yapmalıyım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ünlü bir saat ustası olmak için ne yapmalıyım

Mesaj Umutt » 24 Eyl 2017, 18:12

Bence ciddiye almamak en doğrusu, zira yazılan ifadeler fazlasıyla provokatif.

Ben de Bursa da yaşıyorum. Bu kadar saygın bir firmanın isminin, doğrudan ya da dolaylı olarak, böylesine nezaketten yoksun bir içeriğe, bir şekilde referans gösterilmesinden de üzüntü duyuyorum.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Cruciatus » 24 Eyl 2017, 19:07

Sayın NogayHan,

İnsanların çoğunun saat sever olduğu bir forumda sorulan soruya verilen iyi niyetli cevaplar için provokatif bir yorumda bulunup, tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmanız, “ben bilirim forumları” gibi hamasi beylik laflar etmeniz bizden ziyade sizin geyik yaptığınızı düşündürüyor.

Durup dururken bu kadar agresif olmanız da ayrıca abes bir durum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj sedir » 24 Eyl 2017, 20:53

NogayHan yazdı:... Ayrıca şirketimizin ürettiği bir makinenin görselini ekliyorum. Bir tanıtım filminden alıntıladım. Üzerinde bizim firmanın adı yazıyordu sildim:) ...

Devlet sırrı değil ki. Fotoğraf da 5.05'ten alınmış.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj NogayHan » 25 Eyl 2017, 00:24

20 metre mikron sac büküm yapan makineleri üreten Türkiyenin gururu bir firma bu kadar küçük parçalardan oluşan saat mekanizması üretimi yapacak makineleri yapabilir mi acaba düşünmek gerekiyor. Reklam olmasın diye isim zikretmedim. Baykal makine ile kafa kafaya verip bu iş üzerinde çalışmak gerekiyor : )

Forum hakkında yanılmış olabilirim aşırı temkin iyi değil, lakin bir çok paylaşımı aklım almıyor doğrusu.

18 yaşındaki genç yeğenim sayesinde forumla tanıştığımı söylemeliyim : )

EnderE yazdı:Firma durmazlar mi ne bilmiyorum ama her türlü makinayi üretebilen bir firmaya saygımız çok derin .

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim de sizin gibi düşünen insanlara saygımız sonsuz sağolun varolun Ender kardeşim.Bu büyük firmayı, küçük bir kaynak atölyesinde demirci olarak çalışan bir yüce insan kurmuştur
Kullanıcı avatarı
NogayHan

Mesaj SeiKinetic » 27 Eyl 2017, 11:35

"Ben de zamanında Koç'ta çalışırken, "benim şirket" diye dolaşıyordum ahaha"
-SeiKinetic
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj adorno » 27 Eyl 2017, 23:08

SeiKinetic yazdı:"Ben de zamanında Koç'ta çalışırken, "benim şirket" diye dolaşıyordum ahaha"
-SeiKinetic

Duygudurum degisikligi yapiyor soylem, haklisin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her başarılı erkeğin ardında en az bir kadın vardır.
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj tylerf1 » 01 Eki 2017, 21:10

Biraz önce NHK world japon kanalında "in tune with time" adında bir belgesel izledim Masahiro Kikuno saat ustasını anlatıyor. Bu saat sever arkadaşımız evinin garajında yaptığı saatle baselworlde katılıyor sana fikir ilham vereceğini düşünüyorum. Herşeyin kalbine göre olması dileğiyle başarılar.
Kullanıcı avatarı
tylerf1

Mesaj facerlann » 02 Eki 2017, 00:12

tylerf1 yazdı:Biraz önce NHK world japon kanalında "in tune with time" adında bir belgesel izledim Masahiro Kikuno saat ustasını anlatıyor. Bu saat sever arkadaşımız evinin garajında yaptığı saatle baselworlde katılıyor sana fikir ilham vereceğini düşünüyorum. Herşeyin kalbine göre olması dileğiyle başarılar.

Çok teşekkür ederim. Uygun vakit olunca izlemek isterim. Böyle seyleri çok severim.
Yukarda sanayi den karmaşık parçalardan bahsedilmiş ama bu örnekte olduğu gibi o kadar karmaşaya gerek yok bence, bir garaj bile iş görebiliyor. Philippe Dufour un atolyeside gördüğüm kadarıyla bundan pek farklı değildi. Ben yine de kendisine yardımını almak istediğimi söyledim. Olursa tabii ki bana çok şey katar yinede.
Kullanıcı avatarı
facerlann

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 137 misafir

RGY Globak Golden Visa Kıbrıs

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners