Arkadaşlar ay fazlı TSF Moon Edition modeli için başka bir projenin teması olması bu projenin fiyatlandırması düşünüldüğünde daha mantıklı. Ekstra komplikasyon mutlaka fiyatı değiştirecektir.
Koleksiyon içerisinde bir çok küçük saniyeli ve merkezden saniyeli model mevcut. Bizler adına zor olan genel olarak koleksiyon modellerinde bir çok kadran rengi kullanılmış olması. Çok güzel fikirler gelmiş herkese teşekkürler. Dress watch konusunda tecrübeli başka arkadaşlarımız gene önerilerini yazacaklardır diye düşünüyorum. Day Date, Small Seconds, Skeleton ve Date olmadan sade bir dress model olarak 4 tane model öne çıkıyor gibi. Mevcut koleksiyonda bu beğenilen modeller üzerinden gidersek daha hızlı ilerlenir. Open heart modelini beğenenler olmuştu 1'den fazla model olacağından o model üzerine farklı renk düşünülebilir. Date veya day date modellerinde renk indeksler ve farklı kollarla deneme yapmak iyi olabilir.
Limit numaralı olursa rezerve etmek online olacak o sebeple proje modelleri belirlenip katılıma açılınca oradan seçilecektir.
Ben dress watch konusunda köklü geçmişe sahip önemli markaların modellerini inceliyorum bir kaç gündür. Elbette bu modellerin çoğu çok yüksek fiyatlı ancak kullanılacak renk kombinasyonları için fikir almak adına iyi oluyor. Boyut konusunda kasalarda alternatif çok zaten bir kaç model yapabilirsek farklı ölçüler olacaktır sıkıntı yaşamayız. O ince olan saat quartz otomatik o tip yapılırsa kasa doğal olarak daha kalın olacaktır.
Birdland limited şeklinde arka cama TSF logosu konabilir dediğiniz gibi. Koleksiyon modellerini gelen fikirlere göre bazı test çizimleri ile deneyelim sanırım görsellik oldukça nasıl görüneceğini daha iyi gözümüzde canlandırabiliriz.
Tüm mesajlardaki önerileri not alıp ileteceğim firmaya. CB ile konuşulduğunda ana dizaynlardan çok sapmadan neler yapabiliriz hepsini soracaklardır. Tamamen yeni bir model için de soracağım.
Herkese teşekkürler. Yeni fikirleri bekliyoruz. Spesifik model üzerinden yazarsanız daha rahat anlaşılır. Şu model şu renk su detaylarda su indeksler vb olabilir şeklinde.
Neyse daha öneriler gelsin mutlaka bazı modeller öne çıkacaktır ama böyle farklı modeller çıkarmak tek konuda sanki biraz zor olacak gibi duruyor

Acaba ayrı konulardan mı ilerlesek emin olamadım.

Örnek date model seçim konusu, day date model seçim konusu vb gibi
Bir siyah bir beyaz modelin mutlaka olması mantıklı dediğiniz gibi.