C羹mlemden " 7750'nin sadece TAG Heuer'de kullan覺ld覺覺" anlam覺n覺 nerenden nas覺l anlad覺ysan art覺k bilemiyorum

Clk yazd覺:7750'yi koyup satan sadece Tag Heuer'mis izlenimi cikmasin burada!
Eyimen, Hublot saat d羹nyas覺n覺n y羹z karas覺 markalar覺ndan biridir g繹z羹mde, onu kategori d覺覺 tutmak TAG'覺n yarar覺nad覺r

Breitling ise 2 kat覺 deil de TAG ile 癟ok yak覺n fiyata sahipler

Zaten burada konu TAG'覺n yanl覺 fiyat konuland覺r覺lmas覺 ve bulunduu fiyat aral覺klar覺nda ciddi rakiplerinin bulunmas覺. rnein yeni 癟覺kan, aksesuarl覺 Moonwatch'覺n liste fiyat覺 14,600 TL iken Carrera Calibre 16'n覺n fiyat覺n覺n 16,000 lira olmas覺; Breitling SuperOcean ile TAG Heuer 500m'in fiyatlar覺n覺n 癟ok yak覺n olmas覺 veya Speedmaster 57' Calibre 9300 ile Carrera Calibre 1887'nin liste fiyatlar覺n覺n ayn覺 olmas覺 .... gibi 繹rnekler verebilirim. Burada TAG yerine farkl覺 markalar覺 da koyabiliriz ama konumuz TAG Heuer. Ve doru eletirilerin markan覺n yarar覺na olduunu unutmamak gerek
Stingray; Calibre 1887'nin, TAG Heuer'in en 癟ok satan modellerinden birisi olmas覺 onu baar覺l覺 k覺lmaz ki en 癟ok satan modelinin Aquaracer serisi olduu nettir. Bu durumda baar覺y覺 繹l癟ebilmek i癟in genel sat覺 rakamlar覺n覺 referans almam覺z daha sal覺kl覺 olacakt覺r
Eletirilerimi, TAG Heuer'i karalama ama癟l覺 olarak alg覺lamay覺n. zelden yaz覺t覺覺m覺z/g繹r羹t羹羹m羹z arkadalar Carrera Calibre 17 Chronometer'i ciddi ciddi almay覺 d羹羹nd羹羹m羹 zaten biliyor.

Ve beni engelleyen tek nedenin de yanl覺 fiyat politakas覺 olduu a癟覺k ve net.
Son olarak da, b繹yle devam ettii s羹rece benim gibi d羹羹nen bir s羹r羹 insan覺n TAG yerine farkl覺 markalara y繹nelmeye devam edeceini s繹yleyip konuyu burada kapat覺yorum