Baran yazd覺:Bende adan hakkinda henuz kimseden iyi birsey duymadim.Al覺s fiyatlarida satis fiyatlarida sacmasapan.
2fast4u yazd覺:Cakma rolex sertifikasi bast覺覺 s繹ylenen sadan mi boyle bi adami isterseniz hic tavsiye etmeyin
Arkadalar sakin olun
Maalesef saat piyasas覺nda hep bir ge癟irebildiine ge癟irme mant覺覺 var...mesela ben hayat覺mda hi癟 kapal覺癟ar覺dan al覺veri yapmad覺m, eminim imdi gidip kap覺dan girsem ordan daha once al覺veri yapm覺 birine g繹re 癟ok daha fahi fiyat s繹ylerler bana
Baz覺lar覺n覺n negative tecr羹besi olmu olabilir, bende takdir edersiniz ki iyi bir tecr羹bem olduu i癟in yard覺mc覺 olmak istedim yoksa reklam覺n覺 yapmak falan gibi bir derdim yok
Hi癟 Rolex almad覺m ama IWC butiinin %5 iskonto yapt覺覺 bir saati %23 iskontoyla ald覺k. Rolex i癟in konuamam ama AP / PP / VC / JLC gibi saatleri al覺r almaz websitesinde register ediyosunuz zaten sahte olsa 2 saniyede anlars覺n覺z. Hala gidip Rhodium'dan Rolex alan insanlar varm覺 bilmiyorum ama Rhodium gibi yerler mesela Hulk'a bu 癟ok 繹zel bir saat indirimi yok derken gerek adan olsun gerek Sami olsun bu tip yerlerden %15-20 iskontoyla almak m羹mk羹n.
Bu forumda amac覺m覺z insanlar覺n Rhodium gibi yerlerde kaz覺klanmas覺n覺 繹nlemek ve saat severleri en makul fiyata istedikleri saatlerle buluturmak diye d羹羹n羹yorum.
Baran / 2fast4u...eer sizlerin tavsiye edecei yerler varsa l羹tfen siz de s繹yleyin, sonu癟ta butikten almak demek benim i癟in ahap kaplama ve bedava espresso'ya 2000 dolar para vermek demek...baka yerlerde iyi tecr羹beleriniz varsa bilelim ki kaz覺klanmayal覺m hepimizin amac覺 ayn覺 sonu癟ta