TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

Mesaj Baran » 09 Eyl 2014, 06:58

Bende adan hakkinda henuz kimseden iyi birsey duymadim.Al覺s fiyatlarida satis fiyatlarida sacmasapan.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj onboardx » 09 Eyl 2014, 08:49

beendiim bir saat var, rhodiumla arada iyi bir fark var dorusu. saat orjinal diyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
onboardx

Ya: 43
Kay覺t: 09 Tem 2012, 21:33

Mesaj BarisFB » 09 Eyl 2014, 09:46

Baran yazd覺:Bende adan hakkinda henuz kimseden iyi birsey duymadim.Al覺s fiyatlarida satis fiyatlarida sacmasapan.

2fast4u yazd覺:Cakma rolex sertifikasi bast覺覺 s繹ylenen sadan mi boyle bi adami isterseniz hic tavsiye etmeyin

Arkadalar sakin olun :lol: :lol:

Maalesef saat piyasas覺nda hep bir ge癟irebildiine ge癟irme mant覺覺 var...mesela ben hayat覺mda hi癟 kapal覺癟ar覺dan al覺veri yapmad覺m, eminim imdi gidip kap覺dan girsem ordan daha once al覺veri yapm覺 birine g繹re 癟ok daha fahi fiyat s繹ylerler bana :thumbup:

Baz覺lar覺n覺n negative tecr羹besi olmu olabilir, bende takdir edersiniz ki iyi bir tecr羹bem olduu i癟in yard覺mc覺 olmak istedim yoksa reklam覺n覺 yapmak falan gibi bir derdim yok :D

Hi癟 Rolex almad覺m ama IWC butiinin %5 iskonto yapt覺覺 bir saati %23 iskontoyla ald覺k. Rolex i癟in konuamam ama AP / PP / VC / JLC gibi saatleri al覺r almaz websitesinde register ediyosunuz zaten sahte olsa 2 saniyede anlars覺n覺z. Hala gidip Rhodium'dan Rolex alan insanlar varm覺 bilmiyorum ama Rhodium gibi yerler mesela Hulk'a bu 癟ok 繹zel bir saat indirimi yok derken gerek adan olsun gerek Sami olsun bu tip yerlerden %15-20 iskontoyla almak m羹mk羹n.

Bu forumda amac覺m覺z insanlar覺n Rhodium gibi yerlerde kaz覺klanmas覺n覺 繹nlemek ve saat severleri en makul fiyata istedikleri saatlerle buluturmak diye d羹羹n羹yorum.

Baran / 2fast4u...eer sizlerin tavsiye edecei yerler varsa l羹tfen siz de s繹yleyin, sonu癟ta butikten almak demek benim i癟in ahap kaplama ve bedava espresso'ya 2000 dolar para vermek demek...baka yerlerde iyi tecr羹beleriniz varsa bilelim ki kaz覺klanmayal覺m hepimizin amac覺 ayn覺 sonu癟ta :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullan覺c覺 avatar覺
BarisFB

Ya: 43
Kay覺t: 15 Ara 2013, 15:08

Mesaj Baran » 09 Eyl 2014, 09:49

Ben saatlerimi Bedesten Kuyumculuk Bekir beyden aliyorum bu zamana kadarda herhangi bir sorun yasamadim hatta kismetse bugun gidip sifir datejust siparis edicem hediyelik.Kapali carsidanda saat aldim orda surekli tek yerden almadikca uygun fiyat bulmak g羹癟.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj ernest0 » 09 Eyl 2014, 12:07

valla tax free alma ans覺n覺z var ise istinye park - rhodium g羹zel fiyat veriyor...

ben 2. el yada spot almam diyen arkadalar deerlendirebilir....
襤mzan覺z

Bu oluturduunuz mesajlara eklenebilecek bir yaz覺 bloudur. 200 karakterlik limiti vard覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
ernest0

Kay覺t: 19 ub 2012, 22:47

Mesaj baskentco » 09 Eyl 2014, 15:46

san覺r覺m bedestendi, 90% o isimli hat覺rl覺yorum, kurun artt覺覺 d繹nemlerde internetten bir saat i癟in konumutuk, u kadar yapar覺m dediydi, tamam dedik sonra bidaha mesaj falan atmadan ne oldu deyince yan覺t vermeden 1000 tl falan 羹st羹ne bidaha listeledi saati.

avmde maaza a癟覺p t羹ketimi k繹r羹kleyen maazalar覺 ben de sevmiyorum ama bizim esnaf iyi, d羹r羹st normal d羹kkanlar bi kahveye bi dekora 1000 lerce euro ek para istiyor demek de doru deil, adamlar覺n 羹zerinde vergi y羹k羹 var. eer vergiden de sak覺nmaya 癟al覺acaksan覺z bunu esnaf arac覺l覺覺yla deil bir gidenden isteyerek veya kendiniz giderken getirin dedim ben, s覺rf aradaki farktan u癟ak bileti 癟覺kar zaten.

sonu癟ta 1000 lerce dolar bir saate veriyorsunuz, 3-5 daha ucuz olsun diye 10 larca sayfa tart覺man覺n, tart覺t覺rman覺n da anlam覺 yok.

1-g羹veniyorsan覺z temiz sahibinden bir 2. el arat覺rabilirsiniz yurtd覺覺 da dahil
2-kendiniz gittiginizde al覺rs覺n覺z,
yada istemiyorsan覺z da gidersiniz rhoiumdan daha ucuz bir modeli al覺rs覺n覺z g羹ven i癟inde
Kullan覺c覺 avatar覺
baskentco

Kay覺t: 15 Kas 2010, 04:24

Mesaj Baran » 09 Eyl 2014, 19:46

Valla kiz kardesime sifir celik altin datejust fiyati arastirdim gercekten en uygun fiyati Bedesten Bekir abi verdi bugunde siparisi verdim.Buradanda kendisine tesekkurler.Bu saat islerinde surekli ayni dukkandan alisveris yapmak buyuk fark yaratiyor bu her sektorde bu sekilde.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj ermansire » 09 Eyl 2014, 20:11

Bug羹ne kadarki tecr羹belerime dayanarak adan Saat'ten herhangi bir ey alman覺z覺 tavsiye etmem.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners